Skocz do zawartości

oferty social signals z fiverra

patlang

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy kupiłem 800 dofollow social signals ze zespamowanych miejscowek to jest duze prawdopodobienstwo, ze bedzie jakas kara? oferta na fiverze ma ponad 30tys pozytywnych opinii, ale dostarczone linki nie wygladaja kolorow...

czy od razu jak te linki pojawia się w narzedziach dla WM to lepiej sie ich zrzec, czy zostawic?

PS. dlaczego link zostal usuniety? nie znalazlem informacji w regulaminie, ktora moglbym zlamac

te linki pojawia się w narzedziach dla WM to lepiej sie ich zrzec, czy zostawic

zostaw pozycjonowanie profesjonalistom, sam sobie tylko krzywdę zrobisz..., a przy okazji i innym userom... tak leć już najlepiej dzisiaj i donieś do googla, że masz tam linki i najlepiej zgłoś cały internet - wszystkie linki które są na sieci są be

wakacje się nie skończyły czy jak ??????

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Z ten tekst 

tylko się wymądrzasz (cecha ludzi o małych jajkach) 

ja bym Ciebie wywalil 

Niezrozumiłaes sugestii Kuby :  patlang, uważaj na język. Dalej probujesz fikać.

Więc merytorycznie wysylam Ciebie na urlop.

p.s niestety po PW do mnie "kozak" żegna się z forum . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności