Skocz do zawartości

Indeksowanie tylko FEED?

Above

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,
Na blogu który do tej pory nigdzie nie linkował dodałem link w poście do sklepu. Po kilku dniach w Ref Domain w Majestic pojawiła się domena bloga i po kliknięciu na 4 w kolumnie Backlinks, 

Wyświetla backlinki...TF przekazany wysoki, CF fajny też. Tak wyświetla:

domena.pl/feed/
domena.pl/kategoria/nazwa_kategorii/feed/
domena.pl/kategoria/nazwa_kategorii2/feed/
domena.pl/author/admin/feed/

To już drugi blog na WordPressie który w taki sposób widoczny jest w zakresie backlinków w Majestic. 

Dlaczego nie zaindeksował mi z: domena.pl/tytul-artykulu-na-blogu tylko wszystko z FEED? Coś spieprzyłem mocno?

Z racji tego, że mój nick sugeruje niektórym, jakobym czuł się "above" nad innymi, uprzejmie informuję, że to nie ma nic wspólnego z poczuciem wyższości itp. 

Może zablokować indeksowanie stosowną regułą / ami  w pliku robots.txt

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, dzięki za info. Jeśli zablokuję indeksowanie po "feed" to czy zaindeksuje normalne linki? Już nie pytam do tego szczególnego przypadku - pytam żeby czegoś się nauczyć od bardziej doświadczonych - jakiego diabła na domyślnej instalacji on feed indeksuje a normalny link pomija? Czy to może Majestic tak pokazuje a Google ziandeksował i po feedzie i normalnie?

Z racji tego, że mój nick sugeruje niektórym, jakobym czuł się "above" nad innymi, uprzejmie informuję, że to nie ma nic wspólnego z poczuciem wyższości itp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności