Skocz do zawartości

czy to może byc filtr na domene

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

no nic, mysle ze zanim zaczne uzywac linkora to najpierw dobrze podlinkuje domene.

i dobrze bo system, jeśli już ktoś go używa" ma być "dopaleniem" domeny a nie jedynym i cudownym środkiem na "pozycjonowanie"

Ty dostałeś filtr nie za ilość punktów, nie za to, że zwiększyłeś liczbę ale za to, że google nagle zauważyło ileś tam linków do Twojej domeny, które w chwile znikły.

To były Twoje jedyne linki więc konkluzja jest prosta - nic nie było w tym naturalnego.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ty dostałeś filtr nie za ilość punktów, nie za to, że zwiększyłeś liczbę ale za to, że google nagle zauważyło ileś tam linków do Twojej domeny, które w chwile znikły.

Całkiem możliwe. Ale raczje w duzym stopniu przyczyniło sie do tego to że przez przypadek akurat ta fraza miała 40 tys punktów ;/ I tak było przez okolo jeden dzień bo dopiero póxniej sie zorientowałem ze taka ilosc punktów jest na tej frazie.

No ale nic nbajpierw zaczne katalogować strone a dopiero póxniej na nowo zaczne uzywac tego typu systemów.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

hmmm... albo google wrzuciło jakies stare wyniki albo to nie jest filtr bo strona nagle pojawiła sie w top10 :|

Wyniki 1 - 10 spośród około 8,250,000 dla zapytania fotki. (Znaleziono w 0,04 sek.)

pozycja 4...

hmmm a teraz sa wyniki znowu inne..

spośród około 12,100,000 dla zapytania fotki.

i tutaj juz nie ma jej wcale...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności