Skocz do zawartości

www.szkocja24.com

pawcio.g

Rekomendowane odpowiedzi

Serwis www.szkocja24.com, oparty na CMSie Joomla!

Co sadzicie ogolnie o wygladzie i nawigacji? Cos mi w tym wszystkim 'nie pasuje' i sam nie wiem co.. Calosc ciagle ewoluuje i powoli staram sie to rozwijac, ale chyba stracilem orientacje w jakim kierunku to wszystko powinno isc

Jeżeli chodzi o wygląd to strona prezentuje się przeciętnie.

"Szkocja - kraina zamczysk, whisky i.. niskiego bezrobocia. Aberdeen, Edynburg, Glasgow - zapraszamy. Praca, życie, rozrywka - szkocja24.com" - umieściłbym bardziej w środkowej częsci strony gdzie jest napis: "Szkocja" i troche skrócił :) (chyba ze bardzo ci zależy to zostaw tam gdzie jest teraz)

No i tak jak wpsomniał jakob:

- miasta po najechaniu zlewaja sie z tlem topu

- sciezka nad srodkowa trescia chyba powinna byc podobna jak po bokach (tlo)

+ niezly pomysl

Jednym słowem strona jest przyzwoita.

Pozdrawiam

Wydaje mi się, że gdyby text w "blokach" po lewej i prawej stronie nie zaczynał się odrazu przy ich ramce, tylko troche px od lewej to lepiej by się to prezentowało.. Generalnie dałbym odstęp ze wszystkich stron również od góry i dołu... Całość prezentuje się nieźle ale popracowałbym nad kodem.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Dzięki za pierwsze opinie!

Dwóch z Was wspomniało, że coś jest nie tak ze scieżką, wyświetlaną ponad treścią. Ale co konkretnie, bo nie do konca załapałem? Macie na mysli ze ścieżka powinna być na tym fioletowym tle, tak jak nazwy modułów po obu stronach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności