Skocz do zawartości

MSN! Gdzie jestes?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

co moze byc przyczyna ze MSN - mimo ze czasem mnie odwiedza nie zapisuje moich statystyk - brzydko to nazwalem ale chodzi mi o BL i IP...

Tak to wyglada po 2,5 tygodniach pozycjonowania:

Google:

Stron: 432

Linków: 0

Yahoo!:

Stron: 60

Linków: 293

MSN:

Stron: 2

Linków: 27

?!?!?!?!

Chyba troszke nienormalne, a moze ktos wie co robic? :spam:

naughty.gif

Po pierwsze: 2,5 tygodnia pozycjonowania?

heh zle mnie zrozumiales ;) nie chodzi mi o wyniki itp. ale czemu MSN tak odstaje od reszty... bo zawsze na Google opieralem ilosc zaindeksowanych stron, a na MSN/Yahoo! linki...

Po drugie: a może jak uchylisz rąbka tajeminyc i napiszesz co to za strona będzie cokolwiek więcej łatwiej napisać..?

hmm pewnie moj post zaraz poleci albo temat :) bo okreslacie to jako "zle strony", ale mi nie zalezy na reklamie a na rozwiazaniu problemu - https://www.qzone.pl

naughty.gif

Jestem płci żeńskiej

bardzo prezpraszam za teń haniebny błąd - jestem tu nowy i jeszcze nie znam wszystkich zreszta i tak nie poznam :)

A wyniki sprawdź sobie tutaj: https://mypagerank.net/service_linkpopularity_index masz 36 stron zaindexowanych w msn.

No niestety :) inaczej to jest troszke, tamten skrpyt po pierwsze źle działa na yahoo, ale i tak ja mam własny i na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

Google:
Stron: 353
Linków: 0

Yahoo!:
Stron: 66
Linków: 358

MSN:
Stron: 2
Linków: 36

Więc mam 2 strony - a powinienem miec ponad 350

Więc mam 36 linkow - a powinienem miec ponad 358

Wiec cos jest nie tak? Prawda?

naughty.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności