Skocz do zawartości

Test ogólnodostępnych Polskich systemow indeksacji

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co kiedy miejscówka dobra a nie ma linków wewnętrznych? ( nie mówię o K2 oczywiście), są zakopane na bardzo niskim poziomie. Oczywista oczywistość, że jeśli to link z serwisu na który ciągle wpada robot i link do miejsca z linkiem nie jest zakopany na 33 poziomie, to takie coś samo indeksuje. Nawet w tej bazie poziom samoczynnego indeksowania po 2 dniach wynosi średnio 5%

W tym teście chodzi zupełnie o co innego, jeśli ktoś nie rozumie polecam przeczytać post nr1, lub zrobić swój test.

A w tym teście jest sprawdzana indeksacja linków z dobrych miejscówek? Czy skuteczność indekserów na słabych adresach?

Jeśli nie zauważyłeś to nie odniosłem się do samego testu.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Linki z dobrych miejscówek google indeksuje w kilka godzin. 30 dni? Kto by tyle czekał.

Szlaf czasem mam wrażenie że nie czytasz tego co ktoś napisał zanim odpowiesz.Przecież Max napisał że wykorzystuje do testu zajechaną bazę.Zresztą kto do indexera wrzuca linki z dobrych miejsc które same się indeksują? I po co? chyba tylko po to aby wydać $ i dać ewentualnie na tacy dobrą listę właścicielowi indexera.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Gdzie screen z dzisiaj? Matysik twierdzi, że 7 dnia wraca, ciekawy jestem czy wróciło i jak u innych...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności