Skocz do zawartości

Test ogólnodostępnych Polskich systemow indeksacji

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na razie test pokazuje tylko to, że generalnie nie ma znaczenia gdzie indeksujesz linki bo poziom indeksacji jest podobny.

Czy na początku startu czwartego w teście indeksera sytuacja byla inna, ciężko mi powiedzieć bo nie korzystałem. Jedni mówią że inna inni mówią, że ta sama. To już nie ma znaczenia. Ja tam wyznaje teorie że indeks podstrony na której jest link wcale nie gwarantuje zliczenia linku i odwrotnie link może być zliczony a podstrona nie w indeksie. Ale to trzeba by było robić inny bardziej zaawansowany test i nie miało by to odniesienia do indekserów w ogóle.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wynik ok 50% jest bardzo dobry, ale obecność podstrony z linkiem w indeksie nie daje pewności, że link będzie zliczony przez algorytm.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

napisałem na tej stronie;

Ja tam wyznaje teorie że indeks podstrony na której jest link wcale nie gwarantuje zliczenia linku i odwrotnie link może być zliczony a podstrona nie w indeksie. Ale to trzeba by było robić inny bardziej zaawansowany test i nie miało by to odniesienia do indekserów w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności