Skocz do zawartości

Reklamy Facebook na rynek amerykański - opóźnienie

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Próbował ktoś z Was z polskiego konta FB reklamować się z uwzględnieniem regionu amerykańskiego? Wcześniej ustawiałem reklamę na Brazylię, Rosję, Niemcy i wszystko grało, teraz ustawiłem na USA i od 24 godzin mam sprawdzanie reklamy. Ten standardowy komunikat, że zazwyczaj to trwa 15 minut i tak też trwało.

Mam ustawiony budżet z którego też nic nie pobiera. Na pewno nie mam żadnych zaległości w płatnościach. Jest podpięta karta visa, ale to chyba nie ma znaczenia, bo od dawien dawna tak robiłem.

To jest promocja filmiku na YT, czy możliwe że oni go muszą jakoś bardziej weryfikować? USA ma swoje dziwne zasady związane z "propagandą" zajebistości, wolności słowa i praw autorskich, więc może mają z góry narzucone, że boją się contentu z poza USA niczym imigrantów z Meksyku.

Miał ktoś podobną sytuację?

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

jak nie zadziała to spróbuj wrzucić filmik na fb i go zareklamować... wtedy będą mili wszystko w jednym miejscu i   powinno szybciej  pójść

No właśnie, ale to trochę bez sensu, bo chodzi też o reklamę kanału.

Teraz stało się coś dziwnego. Zatwierdzili, ale NIE pobiera kasy (i też nie promuje...). Mam ustawione w kampanii budżet i nic nie idzie od 2 dni. Nosz cholera, ten FB zaczyna mnie denerwować. Dlaczego nie ma po bożemu - wpłacasz sobie 500 zł i z tego 500 zł ci pobierają. Nie mam na to nerwów.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności