Skocz do zawartości

Jak skontaktować się z Google w sprawie weryfikacji tego, czy na domenę został nałożony filtr?

koprobo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

w zasadzie pytanie zawarłem już w temacie posta: jak skontaktować się z Google w sprawie weryfikacji tego, czy na domenę został nałożony filtr?. Słyszałem, że taką informację można uzyskać, wykorzystując usługę Google Search Console. Dlatego założyłem tam konto, zweryfikowałem domenę wgrywając do odpowiedniego katalogu przez FTP plik weryfikacyjny z Google i mogę teraz tego konta używać.

W jaki sposób mogę jednak wysłać jakieś oficjalne pytanie do Google z poziomu takiej zweryfikowanej w Google Search Console strony? Czy może jestem w błędzie i jest inny sposób?

Będę wdzięczny za pomoc w tej materii.

Pozdrawiam,

koprobo

W jaki sposób mogę jednak wysłać jakieś oficjalne pytanie do Google z poziomu takiej zweryfikowanej w Google Search Console strony?

Nie możesz.Innego sposobu też nie znajdziesz.Jak ręczny zobaczysz w GSC, a jak algo to tylko na podstawie własnego doświadczenia można stwierdzić że jest.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

No i o ten link mi chodziło, czyli można jednak za pomocą GSC ustalić ręczny filtr.

Użytkownikowi zaczynającemu wypowiedź od "lol" i temu polecającemu zadzwonić życzę dalszego owocnego czasu spędzanego na tym forum - wszak kolejne tysiące podobnie wartościowych postów się samo nie wbije. Marnujecie czas.

Pozdrawiam

W jaki sposób mogę jednak wysłać jakieś oficjalne pytanie do Google z poziomu takiej zweryfikowanej w Google Search Console strony?

Nie oburzaj się aż tak, trochę też nieprecyzyjnie pytanie zadałeś bo powinno brzmieć: Gdzie znajdę info w GSC o nałożeniu filtra ręcznego?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Widzisz drogi kolego, ale jeśli Ty po roku czytania forum dalej nie wiesz, że powiadomienia o ręcznym filtrze i banie pojawiają się w GWT w zakładce ręczne działania, a filtr algorytmiczny nie jest w żaden sposób określany co więcej wiele osób kwestionuje jego istnienia a sam pomyl pisania do Google i oczekiwania odpowiedzi od człowieka dla ciebie nie jest dziwny, to niestety nie możemy nic innego Tobie zaoferować.

p.s tak na marginesie Twoje ogłoszenie z mieszanką hazardu filmów online i portalu prawnego jest zdublowane w dowcipach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności