Skocz do zawartości

wylecialem z indeksu.. ?

Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

czesc,

nie wiem jak podpadlem Mr. Google, ale wylecialem ostro z indeksu. :?

mialem 731 stron, teraz tylko 430 i w dodatku w searchu widac tylko urle. brak ttresci i kopii strony. link zewn. sie nie zmienily.

nigdy nie stosowalem zadnego cloackingu, ukrytego tekstu itd. nie rozumiem, za co ta "kara". czy Wy macie podobne efekty na swoich stronach?

ja kilka dni temu poleciałem na słowo krotoszyn z wyników :>

Tzn, z miejsca 2 na 12. Aktualnie jestem na 10 (po 1 dniu).. czekam na dalszy rozwój wypadków. Mam zamiar przejąć 1 ale jak już jestem tuż, tuż., to mnie google kopie ;p [może jakaś forma spamreportu na content ? :D]

ja kilka dni temu poleciałem na słowo krotoszyn z wyników :>

pozycja na keyword na ktorym mi zalezy pozostala w miejscu, praktycznie nie zmienia sie od kilku tygodni.

natomiast martwi mnie to co sie stalo z reszta zasobow. spokoj na serwisie teraz taki... no i 1,2tys unikalnych odwiedzin poszlo na pare dni na lezaki wypoczywac..

mialem 731 stron, teraz tylko 430 i w dodatku w searchu widac tylko urle. brak ttresci i kopii strony. link zewn. sie nie zmienily.

tak tak, chyba wszyscy sie zgodza, ze przypadek tu opisany jest dosc czesty, a w ramach otuchy, chcialem ci napisac ze mi sie tez tak pare razy stalo, wiec nie ma sie czym przejmowac - poczekaj kilka dni ;-)

chodzi pewnie o to, ze miales na chwile serwer nieczynny i pech trafil ze akurat wtedy byl na nim robicik google :) tak jak przedmówcy - za pare dni wszystko wruci do normy ale zastanawia mnie jedno - jezeli polowa stron wogóle wyleciala z indeksu to zanim google z powrotem je zaindeksuje (rozumiem ze to byly podstrony tej samej strony) to troszke potrwa bo indeksacja wszystkich a raczej wiekszosci podstron nie nastepuje od razu :-k

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności