Skocz do zawartości

Pomoc przy przykładach stron z pozycjonowaniem

emgros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję pomocy w postaci kilku przykładów stron internetowych tzn. 1 lub 2 strony dla danego typu pozycjonowania, które działają od jakiegoś czasu. Czyli przykłady stron z pozycjonowaniem naturalnym, pozycjonowaniem stron przez optymalizację oraz oparte o pozycjonowanie właściwe (nie jestem jeszcze pewny takiego podziału pozycjonowania, ale coś w tym rodzaju). Strony z pozycjonowaniem nieetycznym (black hat) już znam i posiadam przykłady takich. Jeśli możliwe, to przykłady mogłyby zawierać pod jakie frazy te strony były pozycjonowane, czyli pod jakie słowa kluczowe. Dlaczego o to pytam? Wykonuję w niedługiej przyszłości projekt studencki na temat przykładowych stron internetowych i i wpływu pozycjonowania i zamierzam to wcześniej zacząć, na przykładach.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

przykłady stron z pozycjonowaniem naturalnym

Tu mogę pomóc. Wygląda to mniej więcej tak:

1. Robisz stronę.

2. Wykonujesz poniższe czynności:

1444935.jpg

b5edd1168c2223ba91e4d46a29a47d5c-51.jpg

Kohelet.jpg

Tu polecam wykonać wszystkie powyższe czynności, bo nie wiadomo która zadziała.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

allegro.pl, olx.pl, ceneo.pl

To ma być przykład czego?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności