Skocz do zawartości

Witam serdecznie!

Izabela989

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Mam na imię Iza, 26 letnia młoda mama, autorka bloga Dziewczynka jak Malinka.

Moja przygoda z blogowaniem rozpoczęła się chwilę przed urodzeniem córki, postawiłam na pisanie tekstów o naszych historiach, o testach różnych produktów dla dzieci i mam, brałam udział w wielu konkursach, które z powodzeniem udawało się wygrywać, rzeczy które z nich otrzymywałam, testowałam i opisywałam na blogu, zupełnie bez interesownie, z czasem swoją wiedzę zaczełam wzbogacać i promować swoją markę jak najlepiej mogłam. 

Dzisiaj na blogu można przeczytać o wielu produktach kosmetycznych, spożywczych, kampaniach, książkach, zabawkach, akcesoriach i w zanadrzu mam jeszcze poszerzenie tematyki o ubrania i stylizacje. 

Ale to nie wszystko, moją  dobrą stroną jest także pisanie wpisów sponsorowanych. Napisanie dobrego tekstu i znalezienie wystarczających informacji to dla mnie żaden problem. 

Mój blog to takie moje małe hobby, ale nie tylko, to moja marka nad którą bardzo ciężko pracuję. 

Jako mama na wiecznym urlopie, póki dziecko nie pójdzie do przedszkola (a do tego jeszcze kilka lat) mam bardzo dużo wolnego czasu.

Jestem sumienna, sympatyczna, chętnie pomogę w sprawach w jakich kiedyś sama potrzebowałam pomocy, zawsze wywiązuję się z umowy. 

Pozdrawiam Iza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności