Skocz do zawartości

Pomysl dla wlascicieli katalogow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

tak - alejest jeszcze jeden wspomniany problem jakim jest oszustwo PR !! np wspomniany katalog przez ciebie to nic innego jak :

The domain is a mirror from https://www.lechmajewski.art.pl

Narazie jest to wersja beta i umozliwia prawiekazdemu podglad co i jak sie dzieje. Z czasem bedziemy oczywiscie wycinali to czy owo i jesli np ktos ma PR=2 i uwaza ze jego katalog jest wartosciowy moze napisac do nas i sie przygladniemy tematowi w twoim przypadku zostal bys potraktowany jako 3 lub nawet 4. Tak jak mowile jest to wersja beta i czekamy na propozycje i sugestjie :D Bardzo milo i dobrze by bylo jesli o takich sugestiach by pisac na forum linkiseo.pl bo niejestem wstanei wszystkiego zapamietac i przekazac a jak widac admini linkiseo.pl niezaczesto zagladaja tutaj bo juz maja mase pracy.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dobra może ta strona ma oszukany PR, ale takich stron które przeszły na katalog z dobrym PR jest duzo więcej.

Edit:

The domain is a mirror from https://www.lechmajewski.art.pl

jakoś nie mogę nic podobnego znaleść bo w Google cache widze że wszytsko jest ok. A nawet jesli by było to co podałeś to ta strona ma ledwo PR3

Co do forum linkiseo.pl to nie znalazłem tam odpowiedniego wątku aby to napisac więc napisałem tutaj. Jesli chesz to możesz mój post zamieścić na waszym forum jesli nie zapamiętasz tego. Choć wiele tutaj nie ma bo chodzi głównie o wyznacznik wartości katalogu, który źle obraliście.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Co do zliczania podstron bo byl taki pomysl :D jest jeden maly problem a raczej ogromy chodzi o przedrostek www. Jak mozna wyliczyc ilosc podstron zaindexowanych w google dla domeny www to juz jesli strona jest pozycjonowana bez www to takiej mozliwosci niema ! Chyba ze ktos zna nato sposob to wtedy to wprowadzimy .

przyklad z www 64 podstrony ( prawda ) :

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...mar.net&lr=

przyklad bez www 35 700 podstrony ( falsz ) !!

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...mar.net&lr=

BL mozna wziasc poduwage wiedz prosze bardzo prosze was o podanie minimalnych wartosci dla katalogu ktory mize miec przywileje z tego powodu ze jest systemie linkiseo.pl !!! czekam na propozycje i te ustaenie przyimiemy jako wytyczne za minimum ! Tylko przosz nie piszcze katalogi PR=0 i sprawdzac zaindexowane podstrony

Hmm, to inaczej: dlaczego nie suma PR hp+kategorie+podkategorie?

Linkiseo musze znać te podkategorie, czy skąd wie, gdzie dopisać strony?

BL jest problematycznie, bo wtedy zyskują za dużo katalogi w systemach.

Patrząć np. na https://toplista.trout.pl można wiedzić, że ilość BL nie jest tak ważne.

[qoute]można wiedzić, że ilość BL nie jest tak ważne.

wiesz aby byc w takiej topliscie wysoko nie ma problemu bo dużo z tych stron nabija sztucznie trafick.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

To też wiem, ale to nie zmieni fakt, że jakość BL jest ważniejsze niż ilość.

Jeśli user ma duży serwis (z wysokim PR) i daje side-wide linki do docelowej domeny to ta zaraz będzie miała kilka tysiący BL.

Ale więciej power dają 20 BL z różnych domen, co najmniej imho.

• 2 tygodnie później...

Ja może odniosę sie do pierwszego Posta dir-elite w tym temacie.

Pomysł uważam za bardzo trafiony - w końcu ktoś pomyślał o tym żeby właściciel katalogów także miał coś z dodawarek :P

Czekam w takim razie z niecierpliowścią na jakieś konkrety, mam nadzieje że dacie znać jak juz wszytsko bedzie gotowe do działania ;)

Pozdrawiam

Tu miała być sygnatura...

• 2 tygodnie później...

Dodawac juz mozna sie do LinkiSEO.pl czyli swoje katalogi - zakladasz konto jako user i bedziesz mial zakladke moje katalogi

Nastepnie wpisujesz adresy swoich katalogow nastapi weryfikacja czy jestes prawdziwym wlascicielem katalogu i dostaniesz info o przywilejach jakie masz - niedlugo bedzie rozszezony znacznie panel admin o kilka przydatnych bardzo informacji

Jesli ktos chce wykluczyc swoj katalog z LinkiSEO.pl ma na to dwa sposoby :

1) 100 % gwarancji - napisav na forum o wykluczenie katalogu ( usuniecie listy )

2) robots.txt dac wpis zabraniajacy LinkiSEO.pl dodawania - takie rozwiazanie spowoduje ciagle lonczenie sie i sprawdzanie czy wpis nadal istnieje wiedz lepeij odrazu napisac za forum :) szkoda trafikow

Stwor - prosze cie nie rozbawiaj mnie bo to juz przechodzi samo siebie jak mozesz porownywac skrypt z allegro do nas ? Widziales kiedys na oczy te skrypty ?

Zapewniam wszystkich i tu klade cala swoja osobe jako gwarant ze LinkiSEO.pl kozystaja w 100 % z wlasnego skryptu i techniki wykozystywane w nim nigdzie indziej nie zostaly zastosowane i nie zostana zastosowane ani tez upublicznione. Powodem zamkniecia kodu jest to ze otwarcie skryptu lub sprzedaz chocby jednej licencji spowodowala by ( mogal by spowodowac gdyby dostala sie w nie odpowiednie rece ) zalew wszystkich qlwebow i innych skryptow katalogow miliardami smieci wysylanymi przez pokemony i spamerow.

PS :

Stwor - a kto ci takie info podal ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności