Skocz do zawartości

Pomysl dla wlascicieli katalogow

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Stwor - prosze cie nie rozbawiaj mnie bo to juz przechodzi samo siebie jak mozesz porownywac skrypt z allegro do nas ? Widziales kiedys na oczy te skrypty ?

Zapewniam wszystkich i tu klade cala swoja osobe jako gwarant ze LinkiSEO.pl kozystaja w 100 % z wlasnego skryptu i techniki wykozystywane w nim nigdzie indziej nie zostaly zastosowane i nie zostana zastosowane ani tez upublicznione. Powodem zamkniecia kodu jest to ze otwarcie skryptu lub sprzedaz chocby jednej licencji spowodowala by ( mogal by spowodowac gdyby dostala sie w nie odpowiednie rece ) zalew wszystkich qlwebow i innych skryptow katalogow miliardami smieci wysylanymi przez pokemony i spamerow.

PS :

Stwor - a kto ci takie info podal ?

Prosee naprawde nie przesadzać ani z naciąganiem ani z promocją własnych rozwiązać.

Nie wiem czy moje zdanie ma znaczenie, ale przejżąłem systemy o których mowa i jescze kilka innych więc:

1) LinkiSEO to faktycznie unikalny skrypt napisany przez nich samych przez to ma inne zalety i wady niż pozostałe. Można go nawet zaliczyć do czołówki dodawarek.

2) Porównywanie skryptu z allegro do LinkiSEO jest na miejscu Proponuję jednak więcej pokory dla wałsnej twórczości - LinkiSEO duuuuużo mogłyby się nauczyć od tego skryptu z Allegro - abstrahując od szczegółów technicznych - choćby sama dbałość o szczegóły użytkowe czy graficzne jest większa .... na skrypcie z allegro.

3) Wielki "układ" Linki-SEO, LinkORN, Work-Elit itd. Nie jest układem - ludzie ci sie owszem znają, domeny chyba nawet należą do tej samej osoby - ale przyznam, że na temat każdej rzeczy musiałem rozmaiwać i rozmawiam osobno z róznymi ludźmi, a nawet poglądy i zdania na ten sam temat miewają rózne.

4) Obecność Twórców systemów i dodawarek (choćby niechciana) jest na forum sensowana i pożyteczna, wnioski, uwagi, wymiana zdań powodują że obecni tutaj mają największe szanse na doskonalenie swoich rozwiązań.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności