Skocz do zawartości

[opinie] Optad360.com

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Witam Pana,

Nie wypada wypowiadać się we własnej sprawie ponieważ reprezentuję firmę OptAd360 jako Dyrektor ds. Usług dla Wydawców. Ale jeśli byłby Pan zainteresowany mogę podać referencje do naszych zadowolonych Wydawców w prywatnym poście lub odpowiedzieć na jakieś ewentualne pytania lub wątpliwości. 

Pozdrawiam 

A od niezadowolonych klientów referencje również otrzymam?

Ja jestem niezadowolona. Usunęłam już kody OptAd360 ze swojego serwisu, gdyż nie płacili za wykonane usługi. Straciłam czas na dostosowywanie serwisu do ich reklam, wklejanie kodów, upominanie się o pieniądze i na koniec na usuwanie kodów.

Kontakt z handlowcem bardzo trudny, odpowiedzi często nie na temat i z dużym opóźnieniem. Nigdy nie udało mi się dodzwonić się na podany numer telefonu.

Nie polecam tej firmy.

Korzystając z okazji chciałabym jeszcze zapytać o poradę ws. egzekucji należności z OptAd360. Jak należy się za to zabrać?

Ja jestem zadowolony z efektów, chociaż trzeba było trochę potestować na początku, aby osiągnąć rezultat. W efekcie, w drugim miesiącu wzrost przychodów o 36%, a serwis już wcześniej był optymalizowany przez inną firmę pod tym kątem - tym bardziej należy się uznanie.

L-2252c.png

• 7 miesięcy temu...

ja mam u nich jeden serwis, wcześniej byłem w innej sieci polskiej (yieldriser) i w sumie wszystko podobnie. płacić płacą zawsze na czas lub minimalnie po terminie, yieldriser miał fajniejszy/czytelniejszy panel, optoad przesyła tylko raporty w zipie/txt prosto z adx'a. jeśli chodzi o zarobki to wydaje mi się, że marginalnie wyższe, ale bez rewolucji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności