Skocz do zawartości

Reforma site: w Google

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

Mega skok z 666 stron na 746 tys. To lubie w G:

Czary z mleka......... Chyba pracuje do nich sam ;).Copperfield

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czary z mleka......... Chyba pracuje do nich sam Copperfield

Chyba nie - jego specjalnością jest raczej znikanie rzeczy a nie ich pojwianie się...

Co do pojawiania się 'wirtualnych' stron - sprawdź wyniki dokładnie, to może być wynik będów w linkach czy w mod_rewrite czy samym skrypcie.

Kiedyś 'niedomknąłem' funkcyjki z linkową numeracją stron i w rezultacie mogłeś klikać 'dalej' w nieskończoność tworząc nieistniejące strony. Zindeksowało mi się ich ze ćwierć miliona. Oczywiście szybko wyleciały z indeksu, ale być były.

To wszystko to pic na wodę, fotomontaż i nie ekscytujcie się tak. Ja mam witrynę statyczną z 5 tysiącami podstron, a google pokazuje, że zaindeksował 35 tysięcy podstron. Jaaasne, chyba sobie je sam sobie stworzył... ;)

U mnie tak samo, statycznie około 3000 stron, a google pokazywało 20000 ;)

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Możecie opisując swoje traumatyczne przeżycia podawać adresy WWW stron, z którymi dzieją się te 'straszne' anomalia?

Jakby Kolega przeczytał post otwierający ten wątek to nie miałby problemu ze znalezieniem nawet stu linków! :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Tutaj panuje dziwny zwyczaj, piszę coś na 3 stronie, to tak trudno się domyślić, że chodzi mnie o kilka wcześniejszych postów (Nowak, Czesio, mbuczek), a nie 1 stronę?

Po co mi w ogóle odpisujesz? Żeby nabić kolejny post? Nie masz nic sensownego do powiedzenia to stfu, a nie jakieś dywagacje nic nie wnoszące. Nagle zobaczyłeś post, na który możesz odpisać byle głupotę i dawaj, jedziesz każdego.

Ale mam dla Ciebie niemiłą niespodziankę, przeczytałem cały temat i chciałem uzyskać informację od osób, które tych linków nie podały, a pisały i się żaliły. Skoro Ty podałeś to o co Ci chodzi?

Tutaj panuje dziwny zwyczaj, piszę coś na 3 stronie, to tak trudno się domyślić, że chodzi mnie o kilka wcześniejszych postów (Nowak, Czesio, mbuczek), a nie 1 stronę?

....

Kolego camil, proszę nie przypisywać mi jakiś szczególnych emocji. Ani się nie żalę ani nie jest to dla mnie szczególnie traumatyczne przeżycie. Dzielę się tylko zaobserwowanym zjawiskiem.

Camil - gdybyś może ładniej poprosił - bez sarkazmu i ironii to może byś i te linki dostał.

Teksty typu stfu też nie są raczej na miejscu.

Co o linków - to co one Ci niby miałyby dać?? Poza tym, ja na ten przykład bałbym się dać linka publicznie w obawie o spamreport - skoro już mam te 1,3 mln podstron na śmieciowej domenie to chciałbym się nimi "nacieszyć" bez stresów, że sie pojawię gdzieś koło insiderpress.pl na stronce Jeża...

Jeżeli już tak deseracko chcesz to zawsze możesz napisać do osób, których adresy stron chciałbyś poznać na PW - nie będziesz miał problemów z głupimi odpowiedziami i dostaniesz (lub nie ) dokładnie te linki, o które ci chodzi a nie te sprzed 40 stron....

A jak masz pisać takie posty jak wyżej to STFU.

Nowak: to podziel się do końca, piszesz o czymś czego inni nie mogą zobaczyć, ani spróbować wytłumaczyc takiego stanu rzeczy :D

walkoś: 20k, 27 i 5k to chyba nie ogromne liczby, więc o co się tu bać?

Nie rozumiesz jednej rzeczy mnie nie chodzi o to, że ktoś poda ten link czy nie, on mnie jest do szczęścia nie potrzebny, ale jeżeli już czytam jakiś post to chciałbym wiedzieć o czym jest mowa.

Ja też mogę napisać mam 2 statyczne podstrony i mi zaindeksowało 10000 stron, jak to możliwe? No i pewnie dało by się to wytłumaczyć, ale skoro nie ma podanego adresu to niby jak? Takie pisanie to jest bezsensowne nic nie wnoszące do rozmowy i ponadto frustrujące ludzi takich jak ja, którzy chcą z tego forum coś wynieść. A że osoby, które mają już >200 postów (nie mówię o Tobie) robią z siebie Bogów SEO to właśnie tak kończą się tego typu rozmowy.

A 'stfu' jest jak najbardziej na miejscu i będę tak pisał, jeżeli ktoś będzie podawał głupie odpowiedzi. I nie zamknę ryja o co mnie usilnie prosisz, jeżeli w poście będzie mnie ktoś odpowiadał jak 13-latkowi, który czyta same najnowsze posty. To że mam ich mało wcale nie znaczy, że trzeba mnie pouczać odkąd mam zacząć czytanie wątku. To zabrzmiało jakbym był ograniczony umysłowo i naturalnym odruchem z mojej strony była obrona. Jeżeli Cię to dalej nie przekonało, masz takie prawo, ja już więcej tego tematu nie poruszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności