Skocz do zawartości

konta adwords

LOKI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko czy wiecie cos na temat nowych kont adwords zakładanych poprzez kody, czy takze otrzymujecie wiadomośc mimo iz konto zostało doładowane kodem ..wyswietla wiadomośc ze konto nie działa gdyż trzeba dokonac pierwszej płatnosci,,,,czy jest to jakas awaria czy faktycznie trzeba oprócz doładowania kodem doładowac...złotóweczkami..hej

Wystarczy wpisac kwote tak jakbys chcial przelac pieniadze na konto Google, system wygeneruje wtedy numer do przelewu i od tego momentu reklamy sa juz wyswietlane. Ten komunikat moze jeszcze przez jakis czas byc widoczny jednak reklamy beda juz wyswietlane jesli masz wszystko dobrze ustawione.

witam

Dzięki za info , jednakże obawiam sie ze jednak taka czynnośc jaka opisałeś nie bedzie wystarczająca bu uruchomic kampanie ....

Ostrzeżenie Reklama nie jest wyświetlana, ponieważ nie otrzymaliśmy jeszcze pierwszej płatności. Jeśli płatność nie została jeszcze dokonana, należy zainicjować pierwszą płatność . Gdy Google odbierze płatność, wyśle odpowiednią wiadomość i zacznie wyświetlać reklamy.

cóż poczekamy zobaczymy

Wystarczy wpisac kwote tak jakbys chcial przelac pieniadze na konto Google, system wygeneruje wtedy numer do przelewu i od tego momentu reklamy sa juz wyswietlane. Ten komunikat moze jeszcze przez jakis czas byc widoczny jednak reklamy beda juz wyswietlane jesli masz wszystko dobrze ustawione.

Siegepl czy w ten sposób uruchomiłeś jakąkolwiek kampanię reklamową w koncie które zostało założone 17 sierpnia lub później ?

Google ma problemy techniczne z nowo założonymi kontami.

Normalnie link z potwierdzeniem danych o płatności otrzymywałem w ciągu kilku godzin. Jestem pewien, że za kilka dni będzie można z powrotem się normalnie rejestrować i wyświetlać reklamy z voucherów.

Google ma problemy techniczne z nowo założonymi kontami.

Normalnie link z potwierdzeniem danych o płatności otrzymywałem w ciągu kilku godzin. Jestem pewien, że za kilka dni będzie można z powrotem się normalnie rejestrować i wyświetlać reklamy z voucherów.

Witam. Masz tą informację z jakiegoś wiarygodnego źródła , czy owe "problemy techniczne" są jedynie Twoimi insynuacjami ?

Witam

I jak zna ktos sensowną i sprawdzona odpowiedz na postawione pytanko odnośnie kont ? byc moze ktoś juz spróbował przesłac ta pierwszą wpłate ?

Pozdrowionka

Taką opinię podziela wiele osób.

Ja wiem, że jest coś nie tak i jeśli nie będzie to naprawione w ciągu kilku dni, to znaczy, że Google wprowadziło nowe zasady.

Ok dzięki i za tyle....cóz .."poglad" to nie pewne zródło informacji , zatem trzeba czekac na rozwój wydarzen, jednakze cos przeczuwam iz google cos zmieniło...bym się mylił :)

Aby aktywowac voucher przy metodzie platnosci "przelew" trzeba wykonac przelew.

Myślę, że byłby to ryzykowny ruch Google: najpierw wypuszczać darmowe vouchery, a później wołać o wpłatę do ich wykorzystania. G zniechęciło by nowych klientów, zamiast ich zachęcić.

Aby aktywowac voucher przy metodzie platnosci "przelew" trzeba wykonac przelew.

Myślę, że byłby to ryzykowny ruch Google: najpierw wypuszczać darmowe vouchery, a później wołać o wpłatę do ich wykorzystania. G zniechęciło by nowych klientów, zamiast ich zachęcić.

Witam

Niby tak.....ale przypomnij sobie jak było ...z poprzednimi kodami ...ilu ludzi zostało z kodami ? tak samo pewnie bedzie i teraz ...

A po co Google wypuszcza darmowe kupony? Po to, zeby ktos sobie nimi handlowal?

Kazdy kupon ma unikalny numer. Byc moze te "pule numerow" na ktorych stwierdzono jakies naduzycie, dostaja takie "ulatwienie". W kazdym razie wiadomo, komu podziekowac za zwrocenie uwagi przez Google na lewy obrot kuponami i wszelkie niespodzianki...

Kazdy kupon ma unikalny numer. Byc moze te "pule numerow" na ktorych stwierdzono jakies naduzycie, dostaja takie "ulatwienie". .

Sorry, ale gadasz głupoty.

Kuponami obracają też firmy hostingowe z całego świata i rozdają razem z hostingiem (vouchery można dodawać do usług - TOS), zatem te Twoje "pule numerów" nie istnieją.

Jeśli rozejrzysz się po forach na świecie, wszyscy narzekają na ostatnie wydarzenia z G, nawet Ci, którzy dostali kupony od innych firm.

W kazdym razie wiadomo, komu podziekowac za zwrocenie uwagi przez Google na lewy obrot kuponami i wszelkie niespodzianki..

Nie rozumiem tego ostatniego.

W każdym razie nie ma co gdybać i należy czekać na rozwój wydarzeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności