Skocz do zawartości

Najlepszy pakiet pozycjonowania - pytanie

VENOM

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Nie mam czasu na zajmowanie się pozycjonowaniem strony samemu. Stąd pytanie, gdzie najlepiej wykupić jakiś pakiet promowania. Chodzi mi głównie o frazy lokalne, z dosyć małą konkurencyjnością. Polecicie coś? Coś co nie sprawi, że moja strona wskoczy na 10 dni i potem spadnie na zawsze w dół. Raczej chodzi mi o pozycjonowanie normalne, nie licze na mega efekty po tygodniu.

Chodzi mi głównie o frazy lokalne, z dosyć małą konkurencyjnością. 

To spróbuj Adwordsy bo całkiem prawdopodobnie to będzie taniej i skuteczniej, przeczytaj regulamin forum działu ogłoszenia i zlecenia, tam piszemy takie posty.

• 3 tygodnie później...

Czy aby zlecić wypozycjonowanie strony firmie to trzeba samemu znaleźć lub znać frazy. Czy tacy eksperci również mi doradzą w tej sprawie ?

Może pytanie trochę śmieszne na tym forum. Ale mam bloga, którego bym chciała wypozycjonować. Szczerze sama nie wiem na jakie frazy mogłabym to zrobić i tak wogóle z czym to sie je.

Czy tacy eksperci również mi doradzą w tej sprawie ?

Z całą pewnością tak

Sama nie wiem na jakie frazy mogłabym to zrobić i tak wogóle z czym to się je

To słabo tak prowadzić bloga i nie wiedzieć kto ma go czytać..

Czy aby zlecić wypozycjonowanie strony firmie to trzeba samemu znaleźć lub znać frazy. Czy tacy eksperci również mi doradzą w tej sprawie ?

Czy aby zjeść w restauracji to trzeba samemu wybrać potrawę lub przeczytać menu? Czy są tacy kelnerzy, którzy doradzą w tej sprawie?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Kelnerzy mogą polecać to, co się akurat psuje ;)

A "pozycjonerzy" doradzają frazy: "wypas kóz w obwodzie kaliningradzkim w czasie gradobicia" ...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Kelner jak i pozycjonerzy mogą doradzić/pomóc w wyborze fraz ale decyzja należy do właściciela strony. Wszak to on płaci faktury. Podobnie jak w restauracji. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock, miałem sobie odpuścić, ale chyba jednak zdecydują się na opublikowanie "erotomani gawędziarze" kolejny epizod :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności