Skocz do zawartości

CRPIDG - Centralny Rejestr Przedsiębiorców i Działalności Gospodarczych

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś otwiera firmę i da się naciągnąć na coś takiego to nie wróżę mu przyszłości w biznesie.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

W KRS jest zarejestrowana spółka o nazwie CRPIDG. Zarejestrowana w Łodzi. Nie wiem czy to ta sama.

Siciliano napisał(a):

o_szus_t na nierzetelny.

Wiem. Tylko jaki on nierzetelny a tym bardziej partner. To tak jak sprawny inaczej lub afroamerykanin. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

SzlafRock napisał(a):

Jestem jednak za edukacją społeczeństwa

wiesz.. znam kształcone głowy, którym wciśnięto nic nie warte garnki za gruby szmal lub tombak w cenie złota na opolskim odcinku A4..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

P.S. Jakby ktoś chciał oklepać miskę.. znaczy się porozmawiać biznesowo z nadawcą listu to można go spotkać w Grejt Britan

Łukasz Majdanski reklama

Maple Crescent 22a

RG21 5SS Basingstoke

Znudziło się siedzenie na zmywaku to wpadł na genialny pomysł na biznes :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ciekawy art wpisujący się w temat. Taki nasz swojski Wilk z Wall Street.  Lepiej by pasowało Hieny z nad Wisły.

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/lowca-frajerow-kontrakty-cfd-forex-inwestycje,134,0,2161542.html

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

"Interesujące" ma ten artykuł tagi:

Cytat

naciąganie na inwestycje, naciąganie na forex, inwestycje na forex, gra na forex, kontrakty cfd, inwestowanie w debiuty giełdowe   

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności