Skocz do zawartości

Preferowana domena

Dael...

Rekomendowane odpowiedzi

dzis zajrzalem na sitemaps... i co widze...

Preferowana domena [?]

Jeśli adresy www.xxx.pl oraz xxx.pl wskazują na tę samą witrynę, tutaj możesz określić sposób wyświetlania adresów URL w naszym indeksie.

Wyświetlaj adresy URL jako www.xxx.pl (zarówno w przypadku formatu www.xxx.pl, jak i xxx.pl)

Wyświetlaj adresy URL jako xxx.pl (zarówno w przypadku formatu www.xxx.pl, jak i xxx.pl)

Nie ustawiaj powiązania.

Uwaga! Odzwierciedlenie dokonanych tutaj zmian preferencji w naszym indeksie może zająć nieco czasu. Google nie gwarantuje wyświetlania adresów URL w formacie wskazanym jako preferowany, ale użyjemy tego wyboru jako propozycji ulepszenia naszych metod indeksowania.

jak dla mnie to nowosc...

dziwna, ale sympatyczna...

Morrowind.pl - Polski serwis The Elder Scrolls V: Skyrim...

Posiadamy także informacje na temat Oblivion oraz Morrowind

• 1 miesiąc temu...

odgrzebię temat - ktoś korzystał z tego ? jakies spostrzeżenia ?

włączyłem na dwóch domenach dzis i zobacze co i jak ale chetnie wysłucham bardziej doświadczonych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja miałem poindeksowane bez www, tak jak chciałem. Jak włączyli ten ficzer w sitemaps, to wybrałem bez www - mam teraz komunikat:

The preferred domain name https://blabla.com/ was set on Aug 5, 2006.

Once you specify your preference here, it may take some time for changes to be reflected in our index. While Google doesn't guarantee that we'll show your URLs in the form that you prefer, we will use your choice as a suggestion to improve our indexing.

To clear this association, click the Clear this preference button below.

I wszystko jest ok.

.

• 3 lata później...

kontynuuję temat :victory:

co mi da ta preferowana domena?

pozycjonuję stronę pod adres bez www.

ale wpisałem właśnie w Google "site:adres_mojej_strony" i wyświetliło mi się 15 adresów z www. i tylko kilka bez (te które linkowałem wyświetlały się bez "www", bo linkowałem bez "www")

a do tego, w "narzędziach dla webmasterów" w "ilości zaindeksowanych adresów URL" wyświetla się że mam zaindeksowane tylko 4...

@

Wszystkie frazy które pozycjonowałem wyświetlają się z "www."

@

zmieniłem na adres bez www

jednak mam do Was pytanie

Czy nie będzie to wzięte jako zbyt duży przyrost linków w małym czasie? linkowałem na adres bez www

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności