Skocz do zawartości

Tak się robi biznes w sieci !

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

Diwi Dzięki Ci bardzo za cynk!

hmm byłbym zainteresowany profesjonalną stroną, ale chyba kupie profesjonalny serwis bo ta "przeczena" mnie kusi... zwłaszcza, że na wstępie obiecali, że po skorzystaniu z ich "usłóg" ceny moich akcji wzrosną o 50% ! Nie ma co, sprzedaje dom i samochód i w akcje wszystko wpakuje, wam też tak radzę :D

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

koles ma 15 lat... dajcie biedakowi pożyć.

Swoja droga to masakra co sie dzieje z ortografia itp. Mam na stronie (stopka) liste takich stron i czasem sie załamuje czytajac tresc, choc sam nie jestem jakims ortograficznym wzorem :D

Ale jako profesjonalisci nie powinnismy na takich pokemonow zwracac uwagi

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Witam... nie mogłem ze śmiechu.. napisałem do tej "firmy" i proszę bardzo oto kilka ciekawych cytatów:

zacznę od tego że zamówiłem sklep internetowy z odtwarzaczami mp3:

cena według sprzedającego to doładowanie w sieci Heyah za 50zł:

poprosiłem o dobry skrypt i dostałem odpowiedź:

skrypt ofszem ale tylko f formacie .jpg
a po chwili:
skrypt piszem w ofisie

porsiłem o projekt wstępny i dostałem po 5 minutach:

Był to tekst typu:

SKLEP INTERNETOWY______________Twój tekst
a to wszystko na czarnym tle... elegancko (zero grafy a co do skryptu to on nie wie co to jest)

napisałem że nie akceptuje togo projektu to dostałem odpowiedź że dostałem stronkę więc muszę zapłacić,, odpowiedziałem że nie ma mowy...

oto odpowiedź...

free-net to firma z sazadami swiecimi przykłademk dla grona internatow nasze uslugi sa robione z pasja i poswieczwiecemiem sklepy robilmysmi dla allegro e-bay jaho czy innych potentaow my stworzylismy empik a tu przychodzi jakis gosc i obraza chonor

:jezyk1::D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Wiesz mi to wygląda na 12 latków jakiś, chyba kolesie klikaja z Aleksandrowskiej albo Czechosłowackiej, kto jest z Łodzi wie co tam jest.

I wogóle jak on pisze ja nawet nei robie tylu byków jak jestem ;) , niech lepiej ofice uzywaja nei do robienia stron tylko sprawdzania błędów.

Witaj na stronie free-net jestesmy młodą ale też prezentą i nowoczesna firmą zajmującą

sie usługami jak najwysej jakosc naszym motem jest doskonalosc a nasi

klienci sa traktowani jak bogowie poniewaz u nas nie ma słowa przebacz

dla nasz niemozliwe nie istnieje nasze ceny sa niskie bo kochamy to co

robimy kochamy naszych klientów kazda strona jest robiona z pasja i poswieczeniem

jesli chesz najlepszych usłóg to tylko my dzieki pakietowi dla firm posliesz dzieci

do lepszych szkół zapiewinsz im dorobek bo my bedziemy pracowac a ty spokojnie zajmij

sie rodzina twoje akcje pójdą w góre o 50 % pamietaj najlepsze to my najlepsze to free-net szkokujocze niszkie ceny pozwola ci wiele zaoszczedzic teraz mozesz spokojnie zajac sie rodzina a my zajmiemy sie twoja przysłoscia

Chyba pisał to Dir_Elite ;):D

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

@fujara... tak to są same cytaty... było jeszcze kilka dobry ale już mi sie nie chciało bo widziałeś która to godzina była jak to pisałem

najbardziej mi się to podoba:

sklepy robilmysmi dla allegro e-bay jaho czy innych potentaow my stworzylismy empik a tu przychodzi jakis gosc i obraza chonor

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności