Skocz do zawartości

[Ostrzeznie] Histing na webtech.pl

abixx

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktos Forumowiczow posiada konto na webtech.pl ale gdyby ktos chcial kiedys popelnic ten blad to serdecznie odradzam, od piatku na ich stronie widnieje info ze padly dyski, moje konto wylecialo w powietrze lacznie z baza danych, mam tam podpiete dwie domeny, oczywiscie bazy pewnie nie odzyskam, strony nie dzialaja juz czwarty dzien a ekipa tego cudownego hostingu nawet nie raczy odpisac na maile, pierwszy raz mam do czynienia z czyms takim - takiej porazki jeszcze nie widzialem :wow:

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Nie wiem czy ktos Forumowiczow posiada konto na webtech.pl ale gdyby ktos chcial kiedys popelnic ten blad to serdecznie odradzam, od piatku na ich stronie widnieje info ze padly dyski, moje konto wylecialo w powietrze lacznie z baza danych, mam tam podpiete dwie domeny, oczywiscie bazy pewnie nie odzyskam, strony nie dzialaja juz czwarty dzien a ekipa tego cudownego hostingu nawet nie raczy odpisac na maile, pierwszy raz mam do czynienia z czyms takim - takiej porazki jeszcze nie widzialem :wow:

pady dyskow sie zdarzaja, lecz taka awaria nie powinna trwac wiecej niz parenascie h, powinni podjechac wsadzic nowy dysk z backupu przywrocic system. Ale to teoria, bo jak sie nie ma wlasnej maszyny pod nosem tylko dedyka za granica to tak sie potem dzieje( do tego z tego co widze w leasewebie i zeby jak najtaniej to z najnizszym poziomem reakcji na usterke SLA, czyli mowiac prosciej w weekend technicy maja klienta, ktory placi za najnizsze SLA w du**e:D)... czyli dedyki ---> POLECAM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności