Skocz do zawartości

Przychodzi facet z pracy

ogloszonkanet

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież to ogłoszonka :D Coś głosić muszą :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przygotujcie szklanke wody bo będzie suchar.

Przychodzi sprytny spamer na forum o pozycjonowaniu i po kilku postach moderator pisze do niego:

-a to Ty sprytny spamerze zaśmiecasz nasze forum

-nie, to nie ja!

A tak naprawde to był on.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Ja sie odnosze do dowcipu w dziale "Dowcipy" a Ty masz jakieś kompleksy personalne w związku z moją stopką?

10 lat nie miałem żadnego linku w stopce na tym forum, ledwo coś wstawiłem bo chciałem coś przetestować to co sie odezwe to komentarz do mojej stopki :)

Suchy żart, suche nawiązanie i tyle.

Spoko, zarzuć jakiegoś dobrego suchara to sie nie bede gniewać, piątek jest nie ma co sie spinać.

Dosyć drogi ten monter

Na szczęscie mamy "wolny rynek" i jak coś jest za drogo to masz 5 innych gdzie jest taniej. Z własnego doświadczenia Ci powiem bo zajmuje się na codzień jedną z gałęzi branży budowlanej, że często taniej wychodzi dużo drożej jak trzeba coś poprawiać, rozbierać i robić od nowa.

Dosyć drogi ten monter u mnie na zachodzie maks stówka :D

200 ze wszystkim i to z obejmą na kominie, bogate te ludziska w Legionowie :D

U mnie, na południowym zachodzie, facet wziął 50 zł z dojazdem (do 10 km.). Był uprzejmy i merytoryczny. Normalnie postrach Warszawki :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Kolejna osoba wpadnie do tego tematu napisze, że przyjechał facet zamontować antene, doradził jeszcze pare spraw w sprawie seo zrobił kanapki dla wszystkich, odkurzył dywan, zostawił 50zł w prezencie i pojechał do domu :) Dobrze, że to jest piątek i że jesteśmy w dziale dowcipy.

Miałem taką sytuację, przyjechał facet zamontować antene, doradził jeszcze pare spraw w sprawie seo zrobił kanapki dla wszystkich, odkurzył dywan, zostawił 50zł w prezencie i pojechał do domu. Żyć nie umierać. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności