Skocz do zawartości

Strony www tanio

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

300 zł przez 2 dni = 150 zł dziennie x 22 dni robocze (średnio w miesiącu) = 3 300 zł

To nie tak. Robi sie rózne strony, wycena jest różna. Podałem taką opcję minimum. Dochodzą też inne usługi, serwer, pozycjonowanie. Strony wizytówki to jedna z opcji. Często klient chce coś jeszcze, cena wzrasta. Są strony za 900, za 2500, za 3500.

Godzina lub dwie w zależności od wprawy i dostarczonych materiałów

Jak najbardziej można, ale tylko w przypadku dwóch rodzajów klientów: takiego który dokładnie wie czego chce i ma przygotowane materiały lub takiego który w 100% zdaje się na nas. Jest trzeci rodzaj klienta, który ma ogólną wizję i trzeba na czuja robić projekt żeby w ta wizję trafić. I to zabiera czas.

Bootstrap is king :) Ale kusi mnie w 100% własny kod, tak jak kiedyś. 

Z jednej strony mamy coraz bardziej wydajne i usprawniajace prace narzedzia za free, z drugiej strony coraz wiekszej wiedzy (i nakladu czasu na doksztalcanie sie) potrzeba zeby to wszystko ogarnac. Ceny tak naprawde niewiele sie zmienily w ciagu ostatnich kilkunastu lat tylko coraz wiecej jest w cenie. W roku 2000 takie cuda wianki jak CMS, slidery, light boxy itp. to byla strona premium bo wszystko to trzeba bylo dlubac od zera. Teraz rynek jest juz bardziej nasycony (ludzie nie widza potrzeby zmiany starych stron) i coraz trudniej o klienta nawet na strone za pol darmo bo wielu wystarcza obecnosc na FB czy jakies pokraki z kreatorow albo za abonament kilka dych na miesiac. Dopiero kiedy przychodzi do pozycjonowania czegos takiego okazuje sie, ze nieraz optymalizacje mozesz sobie o kant d*** rozbic bo ograniczenia nie pozwalaja na zrobienie tego co potrzebne.

Ale historia z innej strony. Przyszedl do mnie klient na pozycjonowanie, ktory wydal na strone ponad 6 tys. (a poziom techniczny jak strona za max 2 tys), na takim autorskim CMS ze nawet sie to zindeksowac nie chcialo.

Bootstrap is king :) Ale kusi mnie w 100% własny kod, tak jak kiedyś. 

Dlugo upieralem sie przy wlasnym, a teraz rozpracowuje Foundation. Postep idzie za szybko, zajmujac sie tyloma rzeczami na raz (jak np. ja), nie sposob nadazyc za wszystkim i na nauke wszystkiego znalezc czas.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

Teraz rynek jest juz bardziej nasycony (ludzie nie widza potrzeby zmiany starych stron) i coraz trudniej o klienta nawet na strone za pol darmo
Ludzie widzą tylko nie mają środków na to.

bo wielu wystarcza obecnosc na FB
To niewątpliwie fakt.

Przyszedl do mnie klient na pozycjonowanie, ktory wydal na strone ponad 6 tys. (a poziom techniczny jak strona za max 2 tys), na takim autorskim CMS ze nawet sie to zindeksowac nie chcialo.
Jak by wydał 2tys. nadpisał byś pewnie, że jak strona za max 500 zł. Może ma inne specyficzne funkcje o których Nie wiesz ? Poza tym co to za "zaoczne i subiektywne" wyceny, że 2 tys to ok 6 tyś za dużo.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion - wartosc tej strony to moje subiektywne odczucia. Ja widzialem CMS od srodka i byl pelen bledow, ktorych nie powinno byc przy tym budzecie, juz sam fakt, ze strona zwracala 404 dla dowolnej strony cos o tym mowi :) Zazdroszcze tylko troche wykonawcy umiejetnosci sprzedazowych by wcisnac komus cos takiego w tej cenie.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

• 4 tygodnie później...

Tylko tu nie chodzi o dumpingową cenę tylko o to że te strony po 300 zeta wyglądają jak kilkanaście lat temu :)

Nie. Strony za 300 zeta wyglądają jak strony za 300 zeta.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności