Skocz do zawartości

Jaka domena lepsza?

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze, gdybym w 2009 roku przyswoił całą wiedzą to pewnie duża część z niej byłaby już nieaktualna.

Po drugie, forum jest po to by pytać. Więc pytam. Gdyby nikt nie pytał to forum by nie istniało.

Po trzecie, powtarzam. W 2009 roku interesowały mnie inne tematy (AdSense) dla których się rejestrowałem na forum. Nie mam obowiązku czytać wszystkich tematów.

Dajcie sobie spokój. Człowiek chce się dopytać, bo może pewne szczegóły mają znaczenia, to cię zgnoją że nie przeglądam forum, że nic się nie nauczę. W tym moderator forum. Brawo.

Człowiek chce się dopytać, bo może pewne szczegóły mają znaczenia, to cię zgnoją że nie przeglądam forum, że nic się nie nauczę. W tym moderator forum. Brawo.

No nie załamuj się tak szybko :uscisk: Rzecz w Twoim wygodnictwie i nie przygotowaniu się do zadawania pytań bo:

nie czytałeś i dalej nie czytasz to forum. Bo pytanie jaką domenę wybrać w różnych odmianach padało chyba ze 300 jak nie więcej razy.

P.S. Chyba jeszcze gnojenia nie widziałeś ;)

e: literówka

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nigdzie nie napisałem że użytkownicy mają streszczać mi posty. Pokora przyda się też Wam, bo oceniacie kogoś nie znając go.

Człowiek chce się dopytać, bo może pewne szczegóły mają znaczenia, to cię zgnoją że nie przeglądam forum, że nic się nie nauczę. W tym moderator forum. Brawo.

No nie załamuj się tak szybko :uscisk: Rzecz w Twoim wygodnictwie i nie przygotowaniu się do zadawania pyta bo:

Nie do końca to prawda. Nie zawsze wiem gdzie co szukać i jak to nazwać. Gdybym siedział głębiej w temacie jak Wy to może, ale na początku drogi nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności