Skocz do zawartości

Backlinki - kolor tekstu, zmiana kursora

n0timportant

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mam jedno szybkie pytanie. Ostatnio wymyśliłem, aby na stronach gdzie można wstrzykiwać html robić taki „myk”, aby dopisywać do linków np. coś takiego 

style="color: #333; cursor: default; text-decoration: none;"

Wtedy link jest (bez zaglądania do źródła) praktycznie niewykrywalny: nie podkreśla się po najechaniu, jest koloru tekstu, nie zmienia się kursor. Czy takie ostylowanie linku zmienia coś, jeśli chodzi o google i pozycjonowanie?

Pozdrawiam!

Into the Shadows :: Niekomercyjna i prywatna strona, na której znajdziesz opuszczone miejsca w Europie oraz opuszczone miejsca w Polsce. Mój prywatny blog podróżniczy.

a możesz napisać jaki jest sens w tym "myku"?

poza tym algo raczej nieźle wykrywa cloaking i myślę że z tym sobie też poradzi

@n0timportant  chodzi o ukrywanie wrzucanych linków w tekście na forach, zapewne.

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

no właśnie chodziło i o sens tego, btw, takie może zaszkodzić stronie miejscówki ale w prosty sposób da się to wydepilować :)

No właśnie: link jest widoczny, co najwyżej oko ludzkie nie załapie, że to link.. Może ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Into the Shadows :: Niekomercyjna i prywatna strona, na której znajdziesz opuszczone miejsca w Europie oraz opuszczone miejsca w Polsce. Mój prywatny blog podróżniczy.

Może ktoś jeszcze się wypowie? :-)
Jasne... jeszcze najlepiej position - 10000 i inne tego typu jak to  określasz 'MYKI' rodem z minionego wieku.

aby na stronach gdzie można wstrzykiwać html
po drugie skoro jak piszesz "można wstrzykną"ć, to muszą być, to krzaki którymi nikt się nie zajmuje, bo do porządnego serwisu nic nie wstrzykniesz ponad, to co zezwala /przewidział autor oprogramowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności