Skocz do zawartości

Majkelino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Szanowni Państwo. Postanowiłem tu napisać ponieważ mam problem. Jestem właścicielem internetowego sklepu z art. dla dzieci. Od jakiegoś czasu prowadzone są działania mające na celu skierowanie ruch do naszego sklepu. Niestety mój stan wiedzy jest bardzo powierzchowny i nie umiem sprawdzić czy to co mi wciskaja ci pozycjonerzy z Firmy SUNRISE sysyems ( to z nia mamy umowę) robią cokolwiek rzeby wypromować nasz serwis. Od kąd wzięli się za nasz sklep pozycje są jeszcze gorsze niż były przed ich działalnością. 

Nie wim co możnaby zrobić aby skierować do naszego sklepu większy ruch. Przyznam, że w kwietniu zmieniłem silnik z KQS na SHOPPER, zrobiliśmy grafikę RWD, napisaliśmy kilka unikalnych tekstów dla naszego sklepu. Wyniki są takie, że mamy koło setki wejśc na stronę ( 70% to nowe wejścia, 25 topowroty) dziennie, wcześniej (tzn, jak sklep był na KQSie) martwiliśmy się , że mamy między 300-400 wejść . Dawniej mieliśmy 8-15 transakcji, teraz nie dzieje się praktycznie nic. Szukam pomocy - potrzebujemy fachowej porady, obsługi . Jeśli ktoś może nam pomóc, będziemy wdzięczni.

Pozdrawiam.

Witaj. Jakbyś poszperał po internecie w poszukiwaniu opinii o SS lub zasięgnął ich tu, na tym forum, przed podpisaniem umowy - wiedziałbyś już, jak się prawdopodobnie wkopałeś... Podejrzewam, że będziesz kolejnym Klientem SS, który będzie prowadził batalie, ale nie o ruch w wyszukiwarce, a sądowe - o zerwanie umowy bez kolosalnych, dodatkowych kosztów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności