Skocz do zawartości

Komu poleciało zaplecze w ostatnich godzinach? Co się dzieje?

bill

Rekomendowane odpowiedzi

;) nie chwalic się iloscią site i domen po to wywołuje tylko smiech, przynajmniej u mnie

Odsyłam do https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=221129.

U mnie też :P

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jest żałosne. Tutaj z nikim się nie da wymienić jednej normalnej wiadomości. Piszę o site, to mi wkleja link do działu o hostingu, a drugi "och i ach". Macie tutaj taki pierdolnik czasem, że ręce opadają.

thor in: nie wiem co ma znaczyć ten link do opinii o i365.pl i co to ma wspólnego z tym tematem.

Beerbant: jak odkryłeś Amerykę po dwóch meisiacach w dziale dla początkujących , że widzisz podstrony sprzed kilku lat w indeksie, to wydawałeś sie być mocno zainteresowany tematem.

Uprzejmię proszę admina czy tam kogoś o zrobienie tej przyjemności i usunięcie mojego konta. Dziękuję.

Wiem ze bez sensu rozwodzic sie nad wahaniami site: ale w ostatnich miesiacach z taka sytuacja jak teraz sie nie zetknalem. W ostatnim tygodniu/dwoch w przypadku kilku serwisow obserwuje sytuacje gdy z indeksu wylatuje strona glowna i masa stron "jej bliskich", a zostaje czesc stron na glebszym poziomie. I to nawet wzglednie wartosciowy serwis ktory nie linkuje na zewnatrz wiec i mialy czym zasluzyc na ewentualne "kary".

I sytuacja wyglada na bardziej globalna - site:.pl na DC 64.233.183.99 pokazuje juz tylko 17 mln stron choc inne zwykle po 30 mln.Ale to i tak strasznie malo.

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności