Skocz do zawartości

Google nie indeksuje moich linków z profili

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

parę miesięcy temu dodałem ok. ponad 100 linków do profili, i co mnie bardzo dziwi, po tym okresie, prawie pół roku zaindeksowało sie tylko 6. Wydaje byc sie to niemożliwe. Sprawdzałem to w google search console bardzo dokładnie. Czy ktoś może powiedzieć skad ta niska indeksacja ?

Dodam jeszcze, że podczas ostatniego algorytmu 1 fraza wyleciała całkowicie Poza top 100. Inna raz jest raz jej nie ma. i ciagle mnie to spotyka. Mam dwie inne strony, które ciagle dostawały jakies kary.

Mam podejrzenia czy pracownicy google obarczaja mnie specjalna troską w tym co robie.

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Nie jestem przecież zawodowym pozycjonerem. Jestem zwykłym człowiekiem, który chce poprawić pozycje swoich stron.

Dlaczego oni się na mnie tak uwzięli ?

Mam 2 pytania do fachowców :

1. jak zaindeksować te linki, bo macie chyba na to jakies sposoby?

2. Czy google search console  pokazuje prawidłowo linki przychodzące ? Może nie wszystkie zostały ujęte.

Tylko proszę bez zbędnego lania wody w odpowiedzi. Konkretnie.

Ja tych linków nie stworzyłem. Ja je zakupiłem od kolesia który ma topy. Możesz sobie poszukać oferty na stronie inwestycjewinternecie. Dziwi mnie tylko dlaczego u niego zadziałało, a u mnie nie. Nie znam dokładnie tego narzędzie w google search console i niewiem czy jest ono miarodajne, ale przeliczyłem tam dokładnie, i wyszło, że jest tylko 6 linków dodanych spośród ok. 100 które jakieś parę miesięcy temu dodałem. 

. Ja je zakupiłem od kolesia który ma topy. Możesz sobie poszukać oferty na stronie inwestycjewinternecie. Dziwi mnie tylko dlaczego u niego zadziałało, a u mnie nie. 

Czekaj czekaj. Kupiłeś linki od gościa, który ma wysokie pozycje na interesujące Cię frazy i oczekiwałeś, że podzieli się tymi pozycjami z Tobą? 

Alkowiki - dla większego relaksu

Poza 3 zdrowaśkami, pewnie nic :)

Do autora tematu: zainteresuję się pojęciem "indeksowanie" oraz "indekser". W dziale "Narzędzia" znajdziesz indeksery. Jak poszukasz też na forum, to odnajdziesz test MaxPana polskich indekserów.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności