Skocz do zawartości

Google nie indeksuje moich linków z profili

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Oxan_20 za podesłanie pomysłu. Spróbuję znaleźć jakies narzędzie do indeksacji linków. Szczerze, to miałem nadzieję, że po tak długim okresie wszystko samo się zaindeksuje. Niestety to była chyba pomyłka. Napisałem " chyba" bo wczoraj szukałem troche informacji i wiem, ze to narzędzie od google nie pokazuje wszystkich linków. sprawdzałem również innym narzędziem. mam tylko nadzieję, że jak dodam te linki do jakiegos indeksera to je zaindeksuje.

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

polecam podstawy - nawet tu na forum można je znaleźć ...., a szczególnie indeksacja linków, linki z profili, a szczególnie zacząć od wskazówek google dla webmasterów

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności