Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Publikujemy jeszcze gorące wyniki testów które pokonały pingwina 4.0, Wiem że nie uwszyskich było i jest na zielono po nim, My pokazujemy że unas jest i jak to zrobić  ;)

Cytat

Czy ktoś nas przebije ? :D

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Xann napisał(a):

Publikujemy jeszcze gorące wyniki testów

Ale wiesz oczywiście, że takie frazy można zrobić dobrze zoptymalizowaną stroną z ZEROWĄ ilością linków?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

W dniu 7.10.2016 o 10:23, Mariusz napisał(a):

....

Ale wiesz oczywiście, że takie frazy można zrobić dobrze zoptymalizowaną stroną z ZEROWĄ ilością linków?

uważam że piszesz bzdury ale chętnie się przekonam, pokaż o czym mówisz

W dniu 7.10.2016 o 10:26, it_management napisał(a):

"naprawa samochodu agnieszkowo "

Chodziło mi o fraze "wypas owiec w bieszczadach" - chętnie się przekonam co potrafisz - masz okazję pokazać że jeteś lepszy

W dniu 7.10.2016 o 11:09, it_management napisał(a):

intitle:"wypas owiec w bieszczadach" : 53

to mówi wszystko o trudności tej frazy.

Czekam na te chwile zesby się przekonać co Ty potrafisz, własnie masz okazję, Ja prcowałem 15 min i zabuliłem 15 zł a TY ?
  W dniu 7.10.2016 o 11:18, janekszeryf napisał(a):

PiO już jest wyżej.

I nigdy nie bedziesz wiedział dlaczego jest wyżej :)

Janku wytłumacze, w tym teście nie chodzi o fraze wypas owiec w bieszczadach, tylko o to jak sobie Pingwin radzi z e-weblinkiem :)

W dniu 7.10.2016 o 11:30, Xann napisał(a):

w tym teście nie chodzi o fraze wypas owiec w bieszczadach, tylko o to jak sobie Pingwin radzi z e-weblinkiem :)

Radzi sobie świetnie! Ten test pokazał jak e-weblink radzi sobie z pozycjonowaniem takich fraz - lekko 3 mc.

W dniu 7.10.2016 o 11:45, janekszeryf napisał(a):

...

Radzi sobie świetnie! Ten test pokazał jak e-weblink radzi sobie ....

masz racje ten test pokazuje jak ewelibnk radzi sobie z pingwinem, nie widzie żadnej kary, pozycje stabilne, zero spadków :)

1. Myślę że działanie Pingwina może być nakierowane na trudniejsze frazy.

Zrobiłem ostatnio dużo trudniejszą frazę, a może inaczej powiem frazę z jakąś realną trudnością bo "wypas" nie ma żadnej trudności linkami z własnego zaplecza z kilku domen.

Natomiast czy swl-e działają? Tak, przynajmniej te które ja używam. Naprawdę można by się pokusić o test publiczny na jakiejś bardziej sensownej frazie. 

W dniu 7.10.2016 o 11:54, Lars napisał(a):
  • Myślę że działanie Pingwina może być nakierowane na trudniejsze frazy.

Myślę że raczej chodzi o linki nie frazy ;)

W dniu 7.10.2016 o 11:54, Lars napisał(a):
  • Natomiast czy swl-e działają? Tak, przynajmniej te które ja używam. Naprawdę można by się pokusić o test publiczny na jakiejś bardziej sensownej frazie.

Cały czas są ale te pokazujemy na szkoleniach, no cieżko jak ktoś płaci 1000 za szkolenie i pokaże mu jak zroibłem "napra auta w koluszkach" za pomocą SWL ;)

Załamany :/

Panowie obudzicie się - Nie chodzi o frazy,  pingwin patrzy na linki

Xann napisał(a):

Cały czas są ale te pokazujemy na szkoleniach, no cieżko jak ktoś płaci 1000 za szkolenie i pokaże mu jak zroibłem "napra auta w koluszkach" za pomocą SWL

Nie piszę żebyś pokazał test jak twoim swl-em wypozycjonować "opony" tylko jakieś frazy z minimalnym chociaż stopniem trudności. 

Z reguły się nie wcinam, ale muszę to napisać,moje sumienie inaczej mi nie pozwala.

Xann się w ten sposób reklamuje, ok każdemu wolno.Tylko dlaczego aż tak?

Wiem że Xann się zaraz wypowie więc uprzedzając:

Xann kiedyś zaproponowałem Ci pewny test publiczny na tym forum, ale nic nie odpowiedziałeś, ruszamy z testem który da jakieś wiarygodne wyniki?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności