Finan Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 likom napisał(a): Jak chcesz to ci zrobię dla testu "wypas owiec w tatrach" Xann nie zgodzi się na żaden publiczny test.W jego przypadku jedyne słuszne testy są te które robi sam według swoich założeń. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likom Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Z drugiej strony na obronę XANN-a widziałem parę domen robionych jego systemem i były naprawdę wysoko. Nic nie jest ani czarne ani białe ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clave Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 likom napisał(a): Z drugiej strony Z drugiej strony, wątek ma już 4 strony i chyba taki był zamysł autora "testu". Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 zamysł autora byłby gdyby kilku klakierów napisała, to wy@ebisty system da się zrobić tak wyrafinowane frazy.... udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Proponuje zająć całe top 10 na frazę "wypas owiec w Bieszczadach" tak aby zwiększyć konkurencję i utrudnić test. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 namowiles mnie Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 no to zapowiada się kolejna kultowa fraza po naprawie samochodów w agnieszkowie udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W dniu 11.10.2016 o 18:34, hyhy napisał(a): namowiles mnie Wreszcie jakiś facet wśród tych panienek, brawo W dniu 11.10.2016 o 13:22, Michael1977 napisał(a): .... Natomiast jeśli dobrze widzę. jedyna w miarę konkurencyjna fraza i zdecydowanie bardziej konkurencyjna niż wszystkie pozostałe razem wzięte, tj. "ślub na plaży" obsunęła się znacznie w wynikach po Pingwinie. Co więcej w okolicach połowy września strona w ogóle zniknęła, a akurat w tym okresie zauważyłem, że niektóre strony, które miały duże nienaturalne linkowanie wypadały z wyników na niektóre frazy (jakby ban/filtr), choć na inne mogły nawet mocno rosnąć (dobra treść). Możliwe, że ja coś źle interpretuję, ...... Jeżeli reszta robi takie same analizy, to nie dziwię się że idzie mi tak łatwo. Człowieku nowet nie zauważyłeś że tej frazy "śluby na plazy" nie ma na stronie - czy wiesz co to oznacza ? Zapraszam na szkolenia w Katowicach Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W dniu 12.10.2016 o 04:54, Xann napisał(a): Człowieku nowet nie zauważyłeś że tej frazy "śluby na plazy" nie ma na stronie - czy wiesz co to oznacza ? Nie "śluby na plaży", tylko "ślub na plaży". Nie wchodziłem wcześniej na tę stronę. Przyjąłem, że skoro ktoś monitoruje daną frazę, to jest ona dla niego istotna. A, że jest jedyną w miarę konkurencyjną, to zwróciłem uwagę, że w kluczowym momencie wypadła i generalnie spadła o około 100%. Dopiero teraz wszedłem i widzę już na pierwszej podstronie,że słowo "ślub" i "plaży" przewija się na niej wielokrotnie (odpowiednio 43 i 11), a zbitek "ślub na plaży" występuje cztery razy w tym dwa razy w tagach. Więc chyba mijasz się z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 @"Michael1977" - jak dla Ciebie tak wygląda optymalizacja strony pod frazę no to szacun, nie mam więcej tu nic do powiedzenia, poza załamką Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W dniu 12.10.2016 o 08:27, Xann napisał(a): @"Michael1977" - jak dla Ciebie tak wygląda optymalizacja strony pod frazę no to szacun, nie mam więcej tu nic do powiedzenia, poza załamką W takim razie trzeba było być precyzyjnym i napisać, że strona nie jest optymalizowana pod tą frazę, a nie, że ona nie występuje - co okazuje się być nieprawdą. Poza tym jednak sam monitorujesz tę frazę i z jakiegoś powodu podałeś ją w artykule, a teraz okazuje się, że co? Ona nie ma znaczenia? Dla mnie jest jedyną wartą uwagi - napisałem wcześniej dlaczego, więc nie będę się powtarzał. Staram się odnosić do faktów, a Ty próbujesz mnie zdyskredytować w dość infantylny sposób - odwracając kota ogonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W dniu 12.10.2016 o 09:07, Michael1977 napisał(a): ... W takim razie trzeba było być precyzyjnym i napisać, że strona nie jest optymalizowana pod tą frazę, .... Daj już spokój bo tylko coraz bardziej się kompromitujesz Napisałem głośno i wyraźnie ".... a efekty niezoptymalizowanego artykuły na nie zoptymalizowane frazy widać gołym okiem...." wiem że nie znajdziesz dlatego podaje źródło: https://seoparty.net/szokujace-wyniki-testow/ Następnym razem jak chcesz zabłysnąć to przynajmniej się przygotuj żebyś wiedział o czym piszesz Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ślub na Dominikanie fraza tak samo poprawna jak Wypas Owiec na Bieszczadach dla rozładowania napięcia i poszerzenia wiedzy geograficznej, nie ma takiej wyspy jak Dominikana Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Panowie dajcie spokój Szkoda stukania w klawiaturę na wymianę zdań z Xannem. Edit: To tak jak przekonywać Jarka że białe jest białe a czarne jest czarne www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W dniu 12.10.2016 o 09:14, Xann napisał(a): Następnym razem jak chcesz zabłysnąć to przynajmniej się przygotuj żebyś wiedział o czym piszesz Wiem o czym piszę, bo piszę o tym, co widzę. A widzę jedyną względnie konkurencyjną frazę w zestawieniu, która w okolicach końca sierpnia, początku września dostała kopa w górę, potem około połowy września w ogóle wypadła, żeby w okolicy wejścia updejtu wróciła, ale znacznie niżej niż była wcześniej. Czyli fraza zachowała się dokładnie tak, jak w przypadku paru innych znanych mi stron z dużym nienaturalnym linkowaniem, które dostały bęcki na najbardziej konkurencyjne frazy, nawet jeżeli na długim ogonie były duże wzrosty z uwagi na dobrą treść itp. Napisałem wcześniej kulturalnie, że to może być za mała próba, żeby wyciągać tak daleko idące wnioski. Mogłeś się do tego odnieść merytorycznie, wybrałeś wycieczki osobiste. No, ale to już bardziej kwestia kultury osobistej, w co nie będę wnikał. Wracając do faktów - moim zdaniem - ten test nie udowadnia postawionej buńczucznie tezy jakoby Pingwin 4.0 nie radził sobie z SWL. "Próba" z jedyną konkurencyjną frazą sugeruje, że może być dokładnie odwrotnie. Co nie znaczy, że jestem tego pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.