Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli co? Chcesz Nam wszystkim powiedzieć że nie ilość a jakość? ;):peace:  :faja:  :nauka:

Tak zwana Tematyczność nie zadzialała ;) tym razem, ale to za sprawą "Rank Brain" ;)

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przekonasz się o tym jak przyjedziesz :D, mam 70% nalewkę melonową :P 

djurek napisał(a):

Tak zwana Tematyczność nie zadzialała

No nie wiem, bo w przypadku Tomka nasuwa mi się to stwierdzenie : "owieczka na rzeź" :D

Hmmm jakby podpiął "strzyżenie owieczek" pod swoje szkolenia to tematycznie by zagrało i być może jego strony dostały by niezłego boosta ??? :D

(sorry Tomek ale ze mnie złośliwa menda, spoko napijemy się i mi przejdzie) :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

@Xann, dzięki. Czytając Twoje wypowiedzi { pomijając błędy ortograficzne, gramatyczne i logiczne ) stwierdzam że jeśli Ty mówisz że coś jest głupie, to warto to przeczytać i się zastanowić, bo na 99% jest to sensowne.

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

djurek napisał(a):

Po 70% to ja beda miał "Brain Damage" a nie "Rank Brain" ;ę

Jak przeżyliśmy ten kaszubski bimber pomieszany z tą łychą ostatnio to przeżyjemy i teraz :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Moriarty napisał(a):

tyle, że podstępnie, zdaniem Xanna podkradłeś moc PiO!

Cholera, i co teraz ?? 

Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że od Kuby i Michała nie dostanę łomotu za podkradanie :D

cyber napisał(a):

Jak bym miał wybór to wolałbym u Beerbant'a rok za darmo pracować

Beer, zima nadchodzi.  Masz kandydata do odgarniania śniegu.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

cyber napisał(a):

rok za darmo pracować

Spoko, mam do zrobienia , kuchnie, łazienkę i podniesienie dachu na strychu - roboty jest w uj i dobre żarcie z piciem gwarantowane :D

Ale już po "ptokach". A właściwie po jednym nielocie :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 15.10.2016 o 11:03, Moriarty napisał(a):

Beerbant napisał(a):

2. jakość backlinków

tyle, że podstępnie, zdaniem Xanna podkradłeś moc PiO!

Ta, nie pamięta wół jak cielęciem był (chodzi mi o Xanna), który też dostał linka z PiO i Planety ->  https://www.forum.optymalizacja.com/topic/233656-planeta-seo-wyniki-test%C3%B3w-na-pingwina-40/

Ponadto w tamtym wątku toczyła się rozmowa, co generalnie poprawia linkowanie wewnętrzne tematu w ramach forum.

Najlepszy jest jeden gimbus frustrat który puścił automat na oceny w artykuliku :D nie zdając sobie nawet sprawy, jak bardzo jest pomocny :D ale to tylko świadczy o poziomie wiedzy SEO sięgającej lekko powyżej dna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności