tty1 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 @up, jest tam parę osób, co z tego żyją. Dobra markę wyrobiła sobie "Chata Wędrowca" w Wetlinie swoim "naleśnikiem", popularny był "Zajazd pod Caryńską" w Ustrz. Grn. - nie wiem jak teraz, wiem, że dużo włożyli w rozbudowę, choć mi się tam przestało po tym podobać, pstrąg w Terce. Jak masz dużo hektarów, to możesz zrobić coś jak Natura Park w Stężnicy. No i na pewno w miejscowościach bezpośrednio przy Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej zajazd się sprawdzi. Ale to wszystko wymaga ogromnej kasy, a ziemia tam sporo kosztuje. Druga sprawa to na terenie parku narodowego, czyli całkowicie wschodnie Bieszczady, to nic nie zdziałasz. W Wetlinie też dużo przyjezdnych kupiło działki za ogromna kasę, a teraz nic tam nie mogą wybudować... mogą co najwyżej robić wypas owiec Natomiast jak masz tam ze 3-4 domki pod wynajem, to biznesu na tym nie zrobisz... gospodarz od którego wynajmowałem wolał mi wynająć na cały rok za niewielką , ale pewną kasę, niż turystom. Taki domek to się zwraca po około 8 latach, jak masz już ziemię. Wielu takich było, co myślało, że kupi kilka arów, postawi tam 3-4 domki i będą z tego żyli... teraz stoją puste albo na sprzedaż.. Edit: Konie to też jakiś biznes, ale nie bajeczny, choć podobno wyżyć się da... Edit2: A w jakich latach robiłeś tam na wypale? Znam jednego "Bola" co robił na wypale 8 lat, zresztą całe życie tam robi w Bieszczadach, jak nie przy wypale, to zwózce drewna czy zrywce. Tylko ona tam żyje z dnia na dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 studioczystosci napisał(a): autor chce za wszelką cenę pokazać moc eweba blake napisał(a): No i pokazał... (nie)moc totalną, armagedon normalnie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 @"bogdansenator" Niestety z Tobą nie mam szans :/ Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cytat Sam odnoszę wrażenie, że ludzie np na wschodzie Polski są bardziej towarzyscy Tylko jak wypijemy. Normalnie jest wręcz przeciwnie . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 16:57, studioczystosci napisał(a): ... Xann skoro jesteś pewien, że Twój eweb działa świetnie daj kilku ludziom na testy punkty i niech zrobią test na PiO jak Max zrobił z indekserami i tyle w temacie. Jak Wy w ogóle NIC nie wiecie jemen z indexerow jest cały w ewebie ))) Tyle czasu testowaliscie i nawet się nie kapliścię - jesteście zajebiści Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cytat jemen z indexerow jest cały w ewebie ))) to jeszcze powiedz który i zamykamy temat barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Xann napisał(a): jemen z indexerow jest cały w ewebie ))) Intuicja mi podpowiada, że ten który tak świetnie się reklamował jak Twoje szkolenia? Xann ja o teście mocy eweba a Ty o indekserach Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 No włączę testy zrobił MAX Wystarczy się orientować Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Xann, kliknąłeś sobie "lubię to"? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 tty1 napisał(a): A w jakich latach robiłeś tam na wypale? w '79 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tty1 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 To nie mieliście blaszanych retortów, tylko oblepialiście gliną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Zero blaszaków, zasypywało sie ziemią i darnią Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W dniu 19.10.2016 o 18:08, tty1 napisał(a): W Wetlinie (...) Parę lat temu spędziłem tam trochę czasu. Trzeba by powtórzyć. Przynajmniej w 2009 w okolicach Wetliny było bardzo słabo z zasięgiem telefonu, na szczęście Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchwa Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Wetlina kojarzy mi się głównie z "Bazą ludzi z mgły" u Pani Agnieszki i wieczną fazą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 ech gdzie te czasy gdy siedliska w lepszej formie można było kupić za 2-3 tys udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.