Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No cóż, jedni szkolą inni mają wyniki :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak bym miał wybór to wolałbym u Beerbant'a rok za darmo pracować

Beer, zima nadchodzi.  Masz kandydata do odgarniania śniegu.   :)

rok za darmo pracować

Spoko, mam do zrobienia , kuchnie, łazienkę i podniesienie dachu na strychu - roboty jest w uj i dobre żarcie z piciem gwarantowane :D

Pisząc o pracy miałem na myśli pracę przy komputerze :) 

chyba zawstydziliście Tomka

Mawiają, że  głupi nie ma wstydu.

że ten temat jeszcze nie został przeniesiony do dowcipów

dlaczego? przecież to nie dowcip a rzetelne przedstawienie prawdy

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A swoją drogą, trzeba mieć mocną "psyche", aby takie bąki puszczać i się ich nie wstydzić.

Twardziel, wilk podobno.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dowcipem jest któreś z rzędu zmienienie tezy testu

to nie zmiana tezy jest tutaj śmieszna a człowiek, który ją zmienia. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja w kwestii formalnej :P :

Może w końcu byśmy przestali wciskać kit o tych "karach" algorytmicznych, bo kara jest tylko i wyłącznie nakładana jedna - ręcznie ...

Obniżanie rankingu danej strony czy to przy okazji wprowadzenia aktualizacji algorytmu czy z powodu spieprzenia czegoś na stronie , lub spieprzenia linkowania zewnętrznego nie jest karą ;) . To jest normalna reakcja po zmianie parametrów oceny.

nasłuchałeś się świadków na rozprawach i Ci się pogorszyło :P :P

wiecie ... czytam ten wątek od ostatniego posta do pierwszego - i wszyscy piszą sensownie :D :D :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nasłuchałeś się świadków na rozprawach

Spierd*****j :D

i wszyscy piszą

na wypasie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wszyscy piszą sensownie

Zgredziu... kiedy znowu będziesz remontował chatę? Po ostatnich przejściach byłeś do rany przyłóż :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zgredziu... kiedy znowu będziesz remontował chatę?

Po mojej wizycie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności