Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Gwoli ścisłości - wlazło na TOP1 w ciągu 3ch godzin (zanim ukazało się przekierowanie z planety SEO i PiO)

Nie monitorowałem Twojej strony i frazy więc nie mogę potwierdzić.

Widzę, że art został opublikowany 14 października o godz. 9:39?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przecież wszyscy z tego forum wiedzą, że linkowanie ewebem nie szkodziło, nie szkodzi i nigdy nie będzie szkodzić... bo... jak może zaszkodzić link ze strony, której nie ma w indeksie.

....

Z tego co piszesz strona z testu nie ma żadnego linka, no to jeszcze lepiej :)))

Co jeden to lepsza teoria ale nikt nie przebije 35 pozycji @Firana :)

Marketing internetowy dla firm

Zaczyna się robić komicznie, także przypominam:

Czy ktoś nas przebije ? :D

Beerbant potrzebował 2 dni  3 godzin na przebicie, domeny linkowanej od 3 mc na prześmiewczą frazę i temat uważam za zamknięty.

Inna sprawa, że to forum o pozycjonowaniu i chwalenie się wbiciem takiej frazy po okresie 3 miesięcy do top 10, to tak jakby na forum o programowaniu ktoś się chwalił, że po 3 miesiącach zrobił program wyświetlający "hello world"

Czy ktoś nas przebije ? :D

Beerbant potrzebował 2 dni na przebicie, domeny linkowanej od 3 mc na prześmiewczą frazę i temat uważam za zamknięty.

Warto podkreślić meritum zanim się rozjedzie na kolejnych 17 stronach gadania o tym samym. I nie kopać leżącego. To w końcu (podobno) kraj pełen chrześcijan.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Beerbant potrzebował 2 dni na przebicie

Najmocniej przepraszam, potrzebowałem 3 godzin :D

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/233643-pingwin-40-kontra-wypas-owiec-w-bieszczadach/?p=1501505

publikacja 9.39

wypostowanie zrzutu serpów na PiO 12.45 ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co jeden to lepsza teoria ale nikt nie przebije 35 pozycji @Firana :)

Miałem się nie odzywać, ale ...............

Tak masz rację o wielki mistrzu !

- Ja tą pozycję osiągnąłem po pijaku pisząc tekst z xxxx wzięty.Bez linkowania ! Po 2 dniach.

- Ty Mistrzu osiągnąłeś top 10 po 3 miesiącach linkując z mitycznych, mających wielką, olbrzymią, czarodziejską moc miejscówek z e-weba.

Widzisz jakąś różnicę czy Twój mózg jest tak ograniczony aby nie przyjmować tam nic co już jest?

Ja Ci proponowałem już niejednokrotnie test, jestem gotów.

Acha, prawdziwy test, a nie jakieś bajki.

Ja przegram wpłacam 10tyś, na fundację, Ty przegrasz Ty wpłacasz.

Celujemy w frazy konkurencyjne, a nawet bardzo typu chwilówkowe..

Podejmij rękawicę !!! Pokażesz co potrafisz publicznie oprócz wypasania owiec których nie masz !

A wiesz czemu nie masz owiec?

Bo owce się nabierały na szkolenia i dało je się strzyc, a teraz ich coraz mniej !

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Najmocniej przepraszam, potrzebowałem 3 godzin

publikacja 9.39 wypostowanie zrzutu serpów na PiO 12.45

Płaneta zassała art o 11:39. Można przyjąć, że to był decydujący pałer.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Można przyjąć, że to był decydujący pałer.

Skąd pewność, że został zaindeksowany ? Bo szczerze mówiąc wątpię aby ktoś siedział i walił co chwila indeksacje z panelu dla webmasterów (tym bardziej, że ograniczenia tam jest) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tym bardziej, że ograniczenia tam jest

Oj tam, oj tam.

50 kont załatwia sprawę, no i zenek oczywiście :)

może mam uczulenie?

Taka sytuacja, że prawie wszyscy mają :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Finan to się nazywa alergia na pitolenie głupot, musisz zrozumieć człowieka ile stracił potencjalnych klientów na szkolenia SEO i punkty w e-Weblinku.

Płaneta zassała art o 11:39. Można przyjąć, że to był decydujący pałer.

Ja bawiłem się tą frazą przed Beerbantem i weszła bez żadnego linka na 1 miejsce na samym początku, potem weszła wyżej strona Kolegi Krzyśka też bez linków. Więc tak jak stwierdzili starzy gwardziści dla takiej frazy nie potrzebne są nawet linki.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zawsze jak czytam te krwawe i męczące wypociny (przed kolejnymi szkoleniami) zastanawia mnie jedno. Skąd taki totalny brak profesjonalizmu?

Czy to naprawdę takie trudne dobrze się przygotować?

Jak bym chciał kroić jelonków, to przygotowałbym stronę referencyjną, która będzie w TOP1. Jeśli bym tego nie potrafił, to bym kupił. Grupa docelowa i tak zrobi w majty z wrażenia, bo nie potrafi ocenić.

A Xanu? Xanu pokazuje to co pokazuje :) i strzela sobie w oba kolana i obie stopy.

A potem skubany jeszcze solą je sobie posypuje.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności