Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie dość że pisać nie umiesz po polsku to i jeszcze czytać.

Xann kiedyś zaproponowałem Ci pewny test publiczny na tym forum, ale nic nie odpowiedziałeś, ruszamy z testem który da jakieś wiarygodne wyniki?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

ruszamy z testem który da jakieś wiarygodne wyniki?

Żaden test nie da wiarygodnych wyników. Każdy test można podważyć.

90% działań w seo nie wymaga testów, rozwiązania można osiągnąć poprzez m.in. analizę. Jednak do tego potrzebna jest zaawansowana wiedza. Większość testów jest robiona aby zabłysnąć w środowisku lub dla podbudowania własnego ego. Sorry, ale takie jest życie. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up, faktycznie nachalno-desperacka a wręcz depresyjna. Jeśli tak ma wyglądać marketing internetowy, którym się podobno profesjonalnie zajmuje to nie mam pytań. Z drugiej strony taki już urok Xana praktycznie od początku na PiO. Z pewnością to sympatyczny facet dopóki nie zaczyna się akwizycja ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Xann stworzył jeden z najpopularniejszych SWL-i w kraju, który funkcjonuje od wielu lat (sam go nie używam) -  tutaj należy się uznanie. Wiele swl-i poległo, inne nie wystartowały na dobre. 

Natomiast można spierać się merytorycznie, teoretycznie takie wymiany powinny prowadzić do jakiś sensownych konkluzji.

dziwna nachalno-desperacka strategia marketingowa

Nie ważne jaka strategia marketingowa, ważne aby przynosiła zamierzone rezultaty.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

"naprawa samochodu agnieszkowo " pingwin miesza nawet na tej frazie, kurcze stronka wyleciała mi z topów  :nie_powiem:

moje życie straciło sens.

Xann na frazy które podałeś, wystarczył by pewnie adder1  do wbicia stronki  

"szybka pożyczka Krzeszowice" trzyma się w topie pomimo pingwina. Też zero nakładów finansowych prócz kupna testowej domeny. :palacz:

https://www.szlafrock.pl/czy-nowe-domeny-rankuja/

Jak można robić test na banalną frazę, której nikt nie szuka wrzucając ją na domenę z historią a później mówić, że wbiło się ją weblinkiem?

Gdyby coś takiego napisał gość z 5 postami to dostałby bana za szemrankę. Święta krowa jesteś?

Każdy kolejny test jest lepszy. Ostatnio chwaliłeś się nie swoją domeną w topie, teraz znowu wepchałeś komuś wypas owiec na bloga. ŻENADA!

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Xann stworzył jeden z najpopularniejszych SWL-i w kraju, który funkcjonuje od wielu lat (sam go nie używam) - tutaj należy się uznanie. Wiele swl-i poległo, inne nie wystartowały na dobre.

Natomiast można spierać się merytorycznie, teoretycznie takie wymiany powinny prowadzić do jakiś sensownych konkluzji.

I tu masz rację :) Problem w tym że krowa która dużo ryczy mało mleka daje, a chopaki zamiast pokazać co potrafią to tylko machaja rączkami

Zadanie jest proste, wystarczy przebić tą domenę mniejszym nakładem niż poniósłem ja ,

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności