Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SEO spotkanie w Bieszczadach, przy flaszce :)

W Bieszczadach to tylko tak ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale nasunął mi się pewien pomysł. Chciałbym zorganizować konkurs na podobną frazę.

Podobne konkursy nic nie pokazują poza długością członka.  Jeśli chcesz zorganizować w miarę miarodajny test na łatwą frazę to strona powinna być statyczna zrobiona w htmu, bez planet, wordpresowego pingowania itp. Po za tym najlepsze testy robi się w ciszy bez rozgłosu. ;)

moze i owce sie znajda

Wypas owiec w Bieszczadach już się skończył. W przyszłym roku podczas wypasu owiec można omówić trudność frazy i metody pozycjonowania.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Samochodami rozjeżdżać Bieszczady ??? Barbarzyństwo .... Jak już to na koniach i to nie mechanicznych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

SEO spotkanie w Bieszczadach, przy flaszce

Jako, że przerabiałem już kwestię zaszycia się w Bieszczadach i mieszkałem tam ponad rok na odludziu pod laskiem, to mogę tylko potwierdzić, że w Bieszczadach ciężko kogoś spotkać i się z nim nie nie napić, w przeciwieństwie do Pomorza, gdzie również mieszkałem rok i tam z kolei ciężko się kimś napić. Całkowicie inna mentalność... Jak mnie gospodarz od którego wynajmowałem domek zaprosił do swojej piwnicy i pokazał mi jakie specyfiki robi i ile tego ma, to nawet nie będę pisał, bo nie uwierzycie...

A widoczki zza okna ładne:

IMG_3585.jpg IMG_3757.jpg IMG_3760.jpg IMG_3847.jpg 

W Bieszczadach to tylko tak

Spotkałem kiedyś przestraszonego gościa z Warszawki (bez urazy dla kogokolwiek ;P ), jak wybrałem się na Studenne. Pilnował terenówki, która zakopała się w pierwszym lepszym błocie i pytam: co, zakopał się Pan? A gość przestraszony: nie nie, to nie mój samochód, to kolegi, zszedł do wsi po pomoc. Goście myśleli, że pojeżdżą sobie po Bieszczadach, a tu po 2 minutach trzeba ściągać na pomoc ciągnik...

To rzeczywiście jakieś lamy musiały być co jednym autem w Bieszczady się wybrali ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kiedyś siedziałem w Bieszczadach prawie 4 mies i robiłem przy wypalaniu węgla .... Kasa niezła ale wątroba poniosła znaczne straty .... :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To może spotkajmy sie u Gontarka na domówce, słyszalem że ma duże mieszkanie ;) Paweł w sumie jeszcze nie wiem ale nich to będzie dla niego niespodzianka.

o rzeczywiście jakieś lamy musiały być co jednym autem w Bieszczady się wybrali

Tylko lamy rozjeżdżają autami Bieszczady. Jak jesteś kozak i masz jaja ze stali oraz takie samo auto to wybierz się na offroad na jakimś poligonie czołgowym np. w drawsku.

E.

Dodam, że auto, które spłacasz nie nadaje się do takich zabaw. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To może spotkajmy sie u Gontarka na domówce

Dobry pomysł, przy okazji zmotywujemy go do remontu :P

chyba zdjęcia robiłeś @beerbant

to było ...ści lat temu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności