Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

w przeciwieństwie do Pomorza, gdzie również mieszkałem rok i tam z kolei ciężko się kimś napić

i już wiadomo czemu pomorze jest intelektualnie przed innymi regionami, zostało więcej szarych komórek

fajnie jest się napić, ale jeśli chciałeś zaistnieć szerząc kult picia i śmiejąc się z niepijących to chyba nie wyszło

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ehh Solina Zawoz , deszcz w Cisnej

Pod Wołosatym mieliśmy bazę, 80% ekipy ukrywała się przed czymś/kimś (najczęściej przed milicją) - jak wróciłem do domu to przez  tydzień nie mogłem się domyć :D 

ale jeśli chciałeś zaistnieć szerząc kult picia i śmiejąc się z niepijących to chyba nie wyszło

Kto nie pije ten donosi :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kto nie pije ten donosi :P

Ale komuna się już podobno skończyła ;)

@SzlafRock

0002Q27XG8SB8543-C122-F4.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale komuna się już podobno skończyła

Jedno się skończyło inne się zaczęło a kapusta dalej jest kapustą .... :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Szlaf, jak chcesz wiedzieć, wtedy to tak wyglądało 

wypal4350.jpg

ustawiało się takie sągi , podpalało od środka , zasypywało ziemią i trzeba było pilnować (zasypywać) aby sie nie zapaliło, potem się rozgarniało i pakowało węgiel do worków :P 

I tak mniej więcej wyglądałeś w "robocie" :P

9609c53c5151.jpg

Jak testowa domena wyleci na 2 stronę. Wtedy dowiesz się, że swlem można depozycjonować.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale wyżej niż money.pl

Bo money sie robi nie na wypasie a na strzyżeniu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności