Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@up, jest tam parę osób, co z tego żyją. Dobra markę wyrobiła sobie "Chata Wędrowca" w Wetlinie swoim "naleśnikiem", popularny był "Zajazd pod Caryńską" w Ustrz. Grn. - nie wiem jak teraz, wiem, że dużo włożyli w rozbudowę, choć mi się tam przestało po tym podobać, pstrąg w Terce. Jak masz dużo hektarów, to możesz zrobić coś jak Natura Park w Stężnicy. No i na pewno w miejscowościach bezpośrednio przy Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej zajazd się sprawdzi. Ale to wszystko wymaga ogromnej kasy, a ziemia tam sporo kosztuje. Druga sprawa to na terenie parku narodowego, czyli całkowicie wschodnie Bieszczady, to nic nie zdziałasz. W Wetlinie też dużo przyjezdnych kupiło działki za ogromna kasę, a teraz nic tam nie mogą wybudować... mogą co najwyżej robić wypas owiec ;)

Natomiast jak masz tam ze 3-4 domki pod wynajem, to biznesu na tym nie zrobisz... gospodarz od którego wynajmowałem wolał mi wynająć na cały rok za niewielką , ale pewną kasę, niż turystom. Taki domek to się zwraca po około 8 latach, jak masz już ziemię. Wielu takich było, co myślało, że kupi kilka arów, postawi tam 3-4 domki i będą z tego żyli... teraz stoją puste albo na sprzedaż..

Edit: Konie to też jakiś biznes, ale nie bajeczny, choć podobno wyżyć się da...

Edit2: A w jakich latach robiłeś tam na wypale? Znam jednego "Bola" co robił na wypale 8 lat, zresztą całe życie tam robi w Bieszczadach, jak nie przy wypale, to zwózce drewna czy zrywce. Tylko ona tam żyje z dnia na dzień...

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

autor chce za wszelką cenę pokazać moc eweba

No i pokazał...

(nie)moc totalną, armagedon normalnie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

...

Xann skoro jesteś pewien, że Twój eweb działa świetnie daj kilku ludziom na testy punkty i niech zrobią test na PiO jak Max zrobił z indekserami i tyle w temacie.

Jak Wy w ogóle NIC nie wiecie :) jemen z indexerow jest cały w ewebie :))))

Tyle czasu testowaliscie i nawet się nie kapliścię - jesteście zajebiści :D

Marketing internetowy dla firm

jemen z indexerow jest cały w ewebie )))

Intuicja mi podpowiada, że ten który tak świetnie się reklamował jak Twoje szkolenia?

Xann ja o teście mocy eweba a Ty o indekserach :olaboga:

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

A w jakich latach robiłeś tam na wypale?

w '79 ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zero blaszaków, zasypywało sie ziemią i darnią 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W Wetlinie (...)

Parę lat temu spędziłem tam trochę czasu. Trzeba by powtórzyć. Przynajmniej w 2009 w okolicach Wetliny było bardzo słabo z zasięgiem telefonu, na szczęście :D

d2e94326e5cf6d69med.jpg

ac1cc6fe9dd9ad99med.jpg

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności