Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

nawet się nie kapliścię

nie, no nie do końca

ja się kiedyś "kapliśłem"

I przeczytaj swój pierwszy post, będziesz może wiedział o czym pisałeś, bo co strona wątku to widać że miałeś inne zamierzenia.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Arkaszka, to se ne vrati, pane Havranek

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Cierpliwośći, na pewno się nie baweem dowiecie do czego tym razem xann was potrzebował

Kiedy (konkretnie) dowiemy się o co chodzi?

OK, chyba mam odpowiedź na swoje pytanie. Rozumiem, że w tym całym zamieszaniu chodziło o: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/234001-szkolenie-white-black-hat-seo-level-pro-katowie-pa%C5%BAdziernik-2016/, tak?

@Analityk Internetowy, zapewne, 

Tomasz Wieliczko 

Właściciel agencji SEO/SEM Xann Internet Solutions od  5 lat trener w XannSEM gdzie szkoli młodych adeptów w w skutecznych technikach ciemniej stron strony mocy. Od 2004 r na rynku SEO gdzie specjalizuje się w obsłudze dużych i średnich firm oraz branży eCommerce. Specjalizacja ciężkie frazy. Obecnie uczy się jeżdzić rolkach.

3 miesiące, bez konkurencji, wypas owiec w bieszczadach - ma racje pomogliście mu, z frazy dla gimnazjalistów którą robił 3 miesiące, zrobiliście konkurencyjną frazę ;)

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

@"Analityk Internetowy" mówiłem że rozwiązanie będzie na początku listopada a nie 27 października

Tego nie widziałem. Niemniej, cała ta akcja wygląda trochę jak hype przed szkoleniem. No nic, jeżeli zapewni Ci pełną salę uczestników to było warto. 

Ponadto, jeżeli to rzeczywiście nie jest nieudany test (albo test nie tego co nam się wydaje) to tym bardziej szkoda, że musimy tyle czekać. 

albo test nie tego co nam się wydaje

Publikujemy jeszcze gorące wyniki testów które pokonały pingwina 4.0

My pokazujemy że unas jest i jak to zrobić

Nie ma się co wydawać, sytuacja wygląda tak, że baron internetowy chciał pokazać jakim to specem nie jest razem z upadłym swlikiem na co dostał szybkich parę strzałów i został sprowadzony tam gdzie jego miejsce a cała reszta to tylko podrygi w akcie agonii. Teraz to wymyślanie bajek i próba odwrócenia tematu od kompromitacji i ośmieszenia się nawet przed zwykłymi gimbusami, którzy mają z niego bekę, bo ci bardziej doświadczeni już po przeczytaniu tytułu tego tematu pewnie monitory ze śmiechu popluli.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na uwagę zasługuje szczególnie jeden fragment

My pokazujemy że unas jest i jak to zrobić

Chcący czy nie pokazał jak u nich jest :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

.....

Zapraszam może wreście się dowiesz jak zrobić tabetki czyli to czego tobie sie nigdy nie udało

• jak wbito w TOP1 stronę na najtrudniejsze frazy związane z odchudzaniem i omówimy ile można na tym zarobić
  • trendy w światowym SEO czyli co to jest PBN jak je budować na co zwrócić uwagę i jakie daje to efekty na różnych trudnych przykładach.

Marketing internetowy dla firm

To ja Wam powiem co Tomek "wydumał" w celu odkręcenia kota ogonem :D . Wszystko wyjaśnia cytat ze strony "tekst będzie rozwijany" - Tomek zmieni test mocy łEweba na test wpływu treści ;) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

.....

Zapraszam może wreście się dowiesz jak zrobić tabetki czyli to czego tobie sie nigdy nie udało

• jak wbito w TOP1 stronę na najtrudniejsze frazy związane z odchudzaniem i omówimy ile można na tym zarobić
  • trendy w światowym SEO czyli co to jest PBN jak je budować na co zwrócić uwagę i jakie daje to efekty na różnych trudnych przykładach.

1. Wszyscy co z powodzeniem (powtarzam: z powodzeniem) robią suple w PP dobrze wiedzą, że przepychanie się na najtrudniejsze OGÓLNE frazy nie ma sensu:

Początkujący na tym nie zarobi.

2. Mając taką wiedze nie bawiłbym się w szkolenia tylko sam zrobił na tym kasę. Bo to nieporównywalnie większy przychód.

To tak jak  te reklamy: "pokażę Ci jak zarobić", ja pierd... - autor reklamy zarobił już tyle, że teraz za drobne dzieli się wiedzą....

Ręce opadają :)

Czas na testy.

i poczekaj na początek listopada

Na początku listopada nie będzie na co patrzyć :D co najwyżej trochę się znowu pośmiać ;) , już widać efekty przepychanek na wypasie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności