Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...

2. Mając taką wiedze nie bawiłbym się w szkolenia ....

...

Jak zauważyłeś mówisz za siebie co nie znaczy że wszyscy inni myślą w ten sam sposób co Ty - dziwne że tego nie wziąłeś pod uwagę.  Mi tam 30 tys dniówki nie przeszkadza chętnie się po nie schylam

Marketing internetowy dla firm

Mając taką wiedze nie bawiłbym się w szkolenia tylko sam zrobił na tym kasę. Bo to nieporównywalnie większy przychód.

To jest Twoje subiektywne zdanie. Moje jest inne. ;)

Mając wiedzę można robić kasę i prowadzić szkolenia. Wówczas kasa jest jeszcze większa.  :)

Jest dużo szkolących ale tylko raz, więcej ich nikt nie zaprosi. Chyba, że sami sobie zorganizują event. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mowie za siebie, ale musicie podkreslic ze mowie za siebie:)

Kocham to forum :)

ps.ciezko nazwac dniowka jednorazowy strzal

Edit: Xann, chcesz mi powiedziec, ze nie przygotowujesz sie do szkolenia (materialy, program, przecwiczenie)? Ze nie musisz go promowac? Ze nie rozliczasz sie z innymi? Ze masz darmowa sale?

To wszystko zabiera czas. Wiec moze tych dni poswieconych na szkolenie wychodzi wiecej, co ?

Czas na testy.

@xann,

widzialem wczesniej ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale teraz doswiadczylem na wlasnej skorze.

Nawet nie wiem jak ci odpisac, bo zaraz napiszesz cos z zupelnie innej bajki.

Powodzenia ze szkoleniami i owcami. Jak widac owieczek idacych na rzez jednak nie brakuje :]

Czas na testy.

@hyhy - cały czas myślisz z autpsi a nie bierzesz pod  uwagę ze ktoś ma inne myślenie jak TY

Nie muszę się przygotowywać do szkoleń bo są to cały czas bieżące CASE nad którymi pracujemy obecnie, wiec co tu jest do przygotowania otwierasz monitoring pokazujesz wyniki i omawiasz jak to robisz i jakie są efekty. Nasze szkolenia to nie  teoria do której przygotowujemy ekrany, ale  praca na żywym organizmie

Odpowiadając na Twoje pytanie, nie przygotowuje się do szkoleń, otwieram laptopa i jadę - wiem że wydaje Ci się to nie możliwe ale dla mnie to PIKUS :)

@xann,

zawsze, zawsze podkreslam -  "moim zdaniem", "ja bym.." itd, tutaj akurat odwracasz kota ogonem, ale...

okazuje sie, ze jednak potrafisz utrzymac watek dyskusji - brawo:)

Skoro tak wygladaja Twoje szkolenia, fantastycznie, rzeczywiscie z Twojej strony to minimum pracy a maximum zyskow i tutaj nie mam juz wiecej argumentow.

Moze i masz racje, zarabiajac kupe kasy na SEO w takim przypadku warto "pochylac sie" dodatkowo na szkoleniach.

Ostatnie pytanie, bedziesz na szkoleniach omawial case "owcy"?

Czas na testy.

Czytam ten wątek od jakiegoś czasu i ręce opadają.

"autpsi" "nie baweem" "kapliścię" - to tylko klika przykładów

Xann piszesz szybciej niż myślisz? Komp Ci błędów nie pokazuje? Czy jesteś takim ignorantem że nie chce Ci się ich poprawić?

Mi tam 30 tys dniówki nie przeszkadza

Pikuś

iiekg04izf1y.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

....

Xann piszesz szybciej niż myślisz? Komp Ci błędów nie pokazuje? Czy jesteś takim ignorantem że nie chce Ci się ich poprawić?

Skreśliłem nie pasujące odpowiedzi :)

....

Ostatnie pytanie, bedziesz na szkoleniach omawial case "owcy"?

Szkolenie trwa  3 dni, na pewno ktoś zada to pytanie w którymś dniu   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności