Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie widzisz ze zaplanowane jest odwracanie kota ogonem i konsekwentnie to realizuje ?

Ja tam widzę tylko niezłą beczkę śmiechu :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

PRZYPOMINAM!

To jest temat o wbijaniu hardcorowej frazy przez kilka miesięcy wykonywany przez Sramma!

picture_4691.gif

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

czy na prawdę myślisz że to spontan

wybacz Xann, ale inteligencją to ty nie grzeszysz i nie wmówisz nam, że to zaplanowana akcja.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

To jest temat o wbijaniu hardcorowej frazy przez kilka miesięcy wykonywany przez Sramma!

Raczej jest to test na ignorowanie linków o zerowej wartości przez algorytm i przykład, że kurczowe trzymanie się "SEO prehistorii" nie daje rezultatów ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

kurczowe trzymanie się "SEO prehistorii" nie daje rezultatów ;)

Ale on jeszcze o tym nie wie

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale on jeszcze o tym nie wie

Wie, ale po prostu to się nazywa "dobra mina do złej gry" ;) 

osoba że osoba z 12 letnim doświadczeniem

sprzedawca butów i przedstawiciel handlowy - teoretycznie obydwaj imają się handlem ale..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Sugeruje nie pisać jak się nie wie bo się wychodzi na glupka

Z całym szacunkiem, ale w tym masz na PiO monopol :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Aaa tam Panowie podatki, pewnie paragonów nie wystawia, myślisz że czemu na stronie jest podana cena netto zresztą niezgodnie z prawem :) Zresztą podniecacie się tymi 30 osobami,pewnie 28 to statyści którym Xann zapłacił za zrobienie sztucznego tłumu :D I cały misterne plan w piz... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności