Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@mynek już teraz wiesz dlaczego Cię ignoruje

Do pozostałej reszty Panów,

Xann nie pisze po polski

Xann zmienia zdanie co 3 min

Xann jest ignorantem

Xann odwraca kota ogonem

Xann. ....

Xann. ....

Xann. ....

Xann ... itp itd

aha i SWL w tym roku to już na pewno przejdą do lamusa i tak od 5 lat :)

Kufa kiedy Wy się wreszcie kapniecie o co chodzi

Ps. SzlafRock się jeden kanał, widać kumam gość :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Adrianos, Sebastian - coście się tak uczepili kasy? Wam w portfele nikt nie zagląda i to nie forum o budżecie domowym ;)

Olejcie te bajki o fortunie xann'a (kto miał go okazję poznać w 4 oczy wie ile w tym prawdy) bo szkoda na to czasu - tutaj nie ma co udowadniać kto ma większego, czy mniejszego bo wszyscy wiemy kto ma największego ;) Patrzcie w swoje portfele i oby Wam się zgadzało - innych olejcie ;)

mnie się wydaje że Xann ma z Was bekę

Szlaf, nie ujmując nikomu, tak się zachowują nie specjalnie rozgarnięte  dzieci jak coś wyjątkowo zmajstrują - w głupi sposób próbują wywrócić kota ogonem i w jeszcze głupszy sposób zmienić tor wydarzeń na inny temat aby uniknąć odpowiedzialności.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up, bezpośrednio nie, ale

Aaa tam Panowie podatki, pewnie paragonów nie wystawia

;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Z jednym się muszę niestety zgodzić. Szlafrock to jeden kanał... pewnie dostał 100k punktów na testy żeby ładnie pisał :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Adrianos, Sebastian - coście się tak uczepili kasy? Wam w portfele nikt nie zagląda i to nie forum o budżecie domowym ;)

Olejcie te bajki o fortunie xann'a (kto miał go okazję poznać w 4 oczy wie ile w tym prawdy) bo szkoda na to czasu - tutaj nie ma co udowadniać kto ma większego, czy mniejszego bo wszyscy wiemy kto ma największego ;) Patrzcie w swoje portfele i oby Wam się zgadzało - innych olejcie ;)

mnie się wydaje że Xann ma z Was bekę

Szlaf, nie ujmując nikomu, tak się zachowują nie specjalnie rozgarnięte  dzieci jak coś wyjątkowo zmajstrują - w głupi sposób próbują wywrócić kota ogonem i w jeszcze głupszy sposób zmienić tor wydarzeń na inny temat aby uniknąć odpowiedzialności.

Bardzo dobry wpis !

mcmagik, masz racje, zejdzmy z xanna i wrocmy do tematu :)

Czas na testy.

pewnie dostał 100k punktów na testy

Masz rację, jak zwykle. 

żeby ładnie pisał

Trochę inny poziom reprezentuję. 

Nie mam zamiaru zejść do Twojego ponieważ pokonasz mnie doświadczeniem. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja tam Xann Ci wytłumaczę za darmo, bez szkolenia o co kolegom chodzi.

Cena szkolenia za 1 uczestnika to 920 zł x 30 = 27600 ,a pisałeś że 3 dni szkolenie trwa, czyli podzielić to na 3 = 9200

A troszkę wcześniej piszesz że 30 tyś za dniówkę Ci nie śmierdzi.

Jak Ty to liczysz?

Wiem u Ciebie matematyka też inaczej wygląda więc zaraz obrócisz kota ogonem.

dla kilku panów co nie czytają lub słabo czytają (język polski to trudny język) ... uścisliłem jedynie wypowiedź Finana no i też usciśliłem wypowiedź Xanna który to pierwszy pochwalił się swoją dniówką

Mi tam 30 tys dniówki nie przeszkadza chętnie się po nie schylam

czytać chłopy ze zrozumieniem i nie uprawiać pieniactwa ;)

ale powiem, że zaglądanie komuś w portfel jest po prostu słabe.

Zgadza się ;) - argumentacja $$$ zarówno z jednej jak i z drugiej strony jest żenująca 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności