Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fraza jest juz ciężka

Nie napisałem że fraza jest już ciężka, tylko że zwiększyła poziom swojej trudności.

Ale chyba już wiem o co Xannowi chodzi.

W przyszłym tygodniu organizuje szkolenie i potrzebuje danych. Na szkoleniu będzie wykazywał jak to grupa pajaców i nieudaczników z PIO dała się wciągnąć w jego zaplanowaną przez niego grę i bezsensowne dywagacje na temat wypasu owiec.

A co się przydarzy w listopadzie?

Xann podziękuje wszystkim za współpracę w gromadzeniu danych do szkolenia. I napisze że wszyscy działali pod jego dyktando i on bardzo dobrze widział co się tu będzie działo. 

No bo przecież Pan profesor który jako jedyny pokazuje "że unas jest i jak to zrobićnie może się mylić,

No i chyba tyle w tym temacie.

fraza jest juz ciężka

Nie napisałem że fraza jest już ciężka, tylko że zwiększyła poziom swojej trudności.

Ale chyba już wiem o co Xannowi chodzi.

W przyszłym tygodniu organizuje szkolenie i potrzebuje danych. Na szkoleniu będzie wykazywał jak to grupa pajaców i nieudaczników z PIO dała się wciągnąć w jego zaplanowaną przez niego grę i bezsensowne dywagacje na temat wypasu owiec.

A co się przydarzy w listopadzie?

Xann podziękuje wszystkim za współpracę w gromadzeniu danych do szkolenia. I napisze że wszyscy działali pod jego dyktando i on bardzo dobrze widział co się tu będzie działo.

No bo przecież Pan profesor który jako jedyny pokazuje "że unas jest i jak to zrobić" nie może się mylić,

No i chyba tyle w tym temacie.

Brawo. Szacunek :)

Marketing internetowy dla firm

Xann, naprawdę wbijałeś frazę "wypas owiec w bieszczadach" za pomocą 15 000 linków przez 3 miesiące i jesteś pod koniec top10? BUHAHAHAHAHAAAAA!!! L-O-L !!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Coś czuję, że największy ubaw szykuje nam się na początek listopada. To będzie taka wisienka na torcie (czytaj gwóźdź do trumny) w wykonaniu barona wielbłądowego :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pomału wątek się wyczerpuje, więc warto przypomnieć:

1. Artykuł opublikowany na stronie miał bez linków niską pozycję, widocznie strona za słaba, żeby przebił się optymalizacją.

2. Dodano linkowanie  SWL e-weblink za 15 zł (miesięcznie, jak przypuszczam)

3. Pozycje wzrosły, pomimo Pingwina. Nie jest na pierwszej pozycji, widocznie {za mało|za słabe} linkował.

Więc w czym jest problem? W tym, że SWL i należy do Xanna? Xann "jaki jest, każdy widzi", ale żeby 31 stron o tym wałkować? Nawet Szook nie miał takiego wzięcia. :) 

Eksperyment Discover.pl

Ostatnie pytanie, bedziesz na szkoleniach omawial case "owcy"?

Szkolenie trwa 3 dni, na pewno ktoś zada to pytanie w którymś dniu :)

I napisze że wszyscy działali pod jego dyktando i on bardzo dobrze widział co się tu będzie działo.

Brawo. Szacunek :)

Nie, on jest na to za głupi. Po prostu nie miał żadnego pojęcia jak wybrnąć z tego gówna w które wdepnął i wymyślił bajkę, że trzeba czekać do listopada. W tym czasie czyta co wypisujecie (co o wielki może zrobić) i wybierze najlepszą opcję, którą mu na talerzu podacie żeby być chociaż trochę mniej ośmieszonym (chociaż niewiele to zmieni).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Prawda jest taka że w każdej branży trzeba iść do przodu (jak mówi przysłowie: Kto stoi w miejscu ten się cofa), Xann cały czas myśli że eweb będzie przynosił zyski od chwili jego stworzenia.No nie ma tak trzeba coś non-stop wymyślać, nie ta branża że raz i już na całe życie będzie działać.

Aczkolwiek chętnie bym go zatrudnił do szeptanki, ale aby robił czarny PR dla konkurencji.

Xann i tak po koleżeńsku,jakbyś się tak nie zachowywał pewnie wiele osób by Ci podpowiedziało co zrobić, jak zrobić,itp.To normalna praktyka biznesowa że pyta się swoich potencjalnych klientów jak ulepszyć usługę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Xann "jaki jest, każdy widzi", ale żeby 31 stron o tym wałkować? Nawet Szook nie miał takiego wzięcia. :)

Kiedyś, jak taki wątek sięgał dna, to @Irek go zamykał i przenosił w odpowiednie miejsce. Teraz mamy niepowtarzalną okazję zobaczyć jak daleko to zajdzie :)

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności