Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś Xann na śniadanie miał jajecznice, potem wyszedł pobiegać, po południu bedzię siedział w aqaparku, wieczorem wybiera się do kina, choć pogoda się zmieniła to może w gory pojedzie. 

To na tyle wiadomości o Xann na dziś, na kolejene zapraszam fanów jutro :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hose bedze umierał przez kolejne 50 odcinkow

Hose już umarł, teraz chodzi jako zombie i smród zgnilizny rozsiewa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie było Mnie dwa dni a już wiem, że jest jakas impreza u Mnie i do tego "na wypasie" ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szykuj się na wjazd :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...na początku listopada będzie...

początek listopada :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie było Mnie dwa dni a już wiem, że jest jakas impreza u Mnie i do tego "na wypasie" ...

Czy na wypasie to się okaże jak się zachowasz ;) 

Tomek za te szkolenia kupił już własny AquaPark ?  :okularnik: Bravo Tomasz ;)

Nie zapominajmy o kinie

1369361755_41h2bd_600.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake, niezłe jest to Twoje kino domowe, jak już tak bardzi Cie ciekawi moje to proszę,  (teraz tniemy w R6 )

22jma3yn.jpg

ps. aqua parku nie mam, ale  chodzę w każdy wekend  z dziećmi :)

Czy ktoś jeszcze chciałby coś widzieć z prwatnego mojego życia ? :)

Marketing internetowy dla firm

Czy ktoś jeszcze chciałby coś widzieć z prwatnego mojego życia ?

Jesteś wylewny niczym elektryk wysokich napięć - wszystko już wiemy ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Czy ktoś jeszcze chciałby coś widzieć z prwatnego mojego życia ?

Finanse i życie prywatne innych to jest to co Polacy lubią najbardziej.

Zawiść Panie,  zawiść ludzka nie zna granic. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Finanse i życie prywatne innych to jest to co Polacy lubią najbardziej

Xauważ tylko, że nikt się go nie pytał co on będzie robił. Jest po prostu wylewny jak elektryk wysokich napięć, bo go boli...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności