Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba nie twierdzisz, że za miesiąc powie, że zdobył szczyty na tą frazę? Jeżeli tak by zrobił to większego ośmieszenia nie mógłby sobie zafundować :D Robić 3 miesiące frazę, którą inni robią w ciągu 3h. Tak czy inaczej pokazał już na co go stać (a raczej nie stać) i pokazał jakim to zacnym fahofcem jest...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ogólnie nie mam już wiary w większość szkoleniowców SEOło bo z tego co widzę to własne tematy im za bardzo nie idą a biorą się za szkolenia innych.

Z tego co widać to sam Xann już nie wierzy w Eweba:

k2pmh7ld.png

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@up Dzięki :)

A tak na poważnie to facet, który zajmuje się tyle lat SEO powinien pozamiatać wszystkich w kilka dni mimo tak łatwej frazy, gdzie w szkoleniach pojawia się temat chwilówek no chyba, że wypas jest cięższym tematem :D

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Ja tam na szkoleniu nie bylem ale w/g mnie tam na tym szkoleniu Xann-a, Xann jest chyba jednym z 3 prelegentów z dwoma takimi Panami co wydaje mi się że sie znają na takiej robocie ;) wiec może nie taka strata pieniedzy.

Tak, jeden to teoretyk a drugi pokazuje co mu siedzi od lat w topach :D Nie pokażą ŻADNEJ frazy z tych bardziej wymagających niż wypas, którą by zrobili w ciągu ostatnich 2 miesięcy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jeśli się znają na robocie to mogliby w ramach współpracy zrobić Xannowi szkolenie aby takiej reklamy nie było jak teraz. U mnie w firmie były osoby na jednym z szkoleń u Xanna i jednego z prelengentów od chwilówek  i widziałem materiał szkolenia i nie powalał, gdzie były bzdety o wykiszeniu świeżej domeny itp. :) I tak jak wspomniał @blake o domenie, która siedzi od lat w topach. Chłopaki nie ogarniali zbytnio tematu po szkoleniu jak i tematów w firmie.

aaa.. oki ;) spoko..  po prostu nikt tu za często o nich nie wspomina. NIe mnie oceniać ich dokonania, ale jak kiedyś wiecej się bawilem XR to jeden zdawal sie wiedzieć sporo na ten temat. Na tamte czasu ;)

Na tamte czasu ;)

Na tamte czasy to takie szkolenia były dobre dla zielonych liści - czyli jak ustawić rumaka, jak dodać linki do swla itp ;) Tyle, że czasy się zmieniły a szkolenia cały czas te same :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności