Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Na temat XR najwięcej wiedział MaxPan (i pewnie tak zostanie

Chcę trochę sprostować gdyż jest wmawiana teza, że tylko na forum pio są najlepsi pozycjonerzy.  Otóż tak nie jest. Wielu nie chce sobie doopy zawracać jakimś forum.  ;)

Co do frazy wypas nie jest to żaden wyznacznik wiedzy, umiejętności lub braku tychże. Oczywiście na forum to co innego. Jest temat.  :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gdyż jest wmawiana teza, że tylko na forum pio są najlepsi pozycjonerzy

W którym miejscu, bo nie widzę?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z mojej perspektywy fraza "wypas owiec w Bieszczadach" = rozumiem doskonale / kompletnie nie rozumiem (niepotrzebne skreślić) o co tyle hałasu. :) Rozbijacie w tym temacie gó**o na atomy...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Świeża domena, 2 tygodnie i 2 dni do top10

A tu na forum jeden z kolegów mówił/pisał, że nowe domeny nie rankują. O co kaman?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

więc wg mnie jak nowa 

A według mnie nie- nowa to by była zarejestrowana wczoraj i postawiona dziś :)

To jest leżak od maja sobie czekał na swoją szansę.

Ale ile osób tyle zdań na ten temat...

T.

Myślisz, że google lepiej traktuje takie domeny?

Kurde, to zaraz zarejestruje ze 100 - przydadzą mi się za parę miesięcy ;). I nie muszę nic z nimi robić ? Żadnych stron ? Indeksacji ? I nie będzie już traktowana jako nowa ?

Sory za sarkazm :) Przyzwyczajenia z tego forum.

Czas na testy.

beke

Zebrało się stado baranów to co innego może robić jak nie beczeć....

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Twoja wypowiedź świadczy tylko o Tobie, akurat są w większości sami wyjadacze a szkolenie to jedna wielka dyskusja.

Ps. Jest nawet twój klient, ciekawe co powie na te barany

beke

Zebrało się stado baranów to co innego może robić jak nie beczeć....

Marketing internetowy dla firm

wyjadacze

:D

krowy-i-owce_2526625.jpg?size=338&ext=jp

Wyjadacze misiu nie dałyby się skubać wielbłądowi. Ot, taka mała uwaga. O wyjadaczach to ewentualnie możesz im opowiedzieć, co oczywiście czynisz

Blake

i bardzo mi miło z tego powodu. Widocznie nie masz nic innego do powiedzenia, czemu się wcale nie dziwię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności