Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie jest początek listopada.

Mistrz mówił różne rzeczy m. in. i to, że się odezwie po Świętach. Nie raczył Mistrz wspomnieć o które Święta mu szło. Trzeba czekać i liczyć, że tfórcza Moc go nie opuści. (coś mi mówi, że nie opuści) ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spokojnie, Tomek napisał o początku Listopada tylko nie napisał ktorego roku :P , kuźwa obym dożył :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No i mamy listopad. Czekałem na ten moment przez cały długi weekend. I jestem zawiedziony.

To pokazuje, że łatwo można manipulować specjalistami, którzy powinni posiadać umysł analityczny.  ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Czekamy cierpliwie

serio? mnie, to tak szczerze mówiąc, wali :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

są ważniasze sprawy i tematy poza postami na PIO

Jako złośliwa menda przypomnę Ci te słowa przed następnymi szkoleniami :P:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przypomnę Ci te słowa przed następnymi szkoleniami

wtedy, jako facet z małymi cohones, nazwie to niezbędnym marketingiem :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Mariusz, mówi że jest zainteresowany takim klientem

Kolejne zapytanie z serii: ...i jeszcze frytki do tego.

Pozycjonowanie przez pół roku od 01.12.2016 w google następujących haseł:
(..)
Interesuje Nas wyłącznie TOP 3 na pierwszej stronie w Google.Nie interesują Nas żadne testy, abonamenty bez gwarancji efektu, ani płatność za niższe niż TOP 3 pozycje.
Kto też dostał? :D
https://www.facebook.com/groups/494339354019742/permalink/1089955161124822/

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Mariusz, mówi że jest zainteresowany takim klientem

W którym miejscu?

!

To chyba jeden z moich ostatnich postów na forum. Widać kasa robi swoje.

Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności