Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

nie zrozumiałem niestety.

Z 400 chłopa czytających ten temat ośmieszył się 1.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A wg mnie wszyscy dali rade :)

Pytanie do Ciebie - robienie od początku tej frazy za pomocą SWL nazywasz optymalizacją ? :)

A jeżeli podciągasz to pod "najniższy koszt - to skąd wiesz jaki koszt ponieśli pozostali seowcy ?

Szach mat Xannie! Szach i mat...

Strasznie to naciągane, że niby test, że niby sprowokowałeś.... a na koniec ustaliłeś zasady.

Czas na testy.

....

Pytanie do Ciebie - robienie od początku tej frazy za pomocą SWL nazywasz optymalizacją ? :)

....

Dalej nie ogarniasz :)

Podpowiem nie chodzi o tą frazę :)

....

Strasznie to naciągane, że niby test, że niby sprowokowałeś.... a na koniec ustaliłeś zasady.

Patrz pierwszy post :)

Marketing internetowy dla firm

Publikujemy jeszcze gorące wyniki testów które pokonały pingwina 4.0, Wiem że nie uwszyskich było i jest na zielono po nim, My pokazujemy że unas jest i jak to zrobić

No ku### ... aż się cofnąłem do pierwszego postu.

I masz racje, nie ogarniam już tego bełkotu. Żeby wyciągać wnioski można wziąć pierwszą lepszą frazę i zobaczyć jak się chłopaki pozycjonują. Nic nowego.

Czas na testy.

Czy ktoś nas przebije ?  

W pisaniu głupot ?? NIKT (daję słowo honoru) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gorzej, że nieudolne analizy i odbiegające od rzeczywistości wnioski jakie się wyciąga czytają świeżynki a potem bajki z mchu i paproci idą w świat . W sumie to i dobrze bo konkurencja słabsza ;) , gorzej jak klient w rozmowach sprzedaje ten kit i pozostaje go pożegnać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tomek , Ty się zdecyduj bo nawet w polityce ostatnio twierdziłeś co innego :D . To mamy te demokrację w końcu czy nie ? :D Poza tym co ma demokracja wspólnego z popełnianiem podstawowych błędów logicznych i manipulacjami w wyciąganiu wniosków ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności